Interview in het Algemeen Dagblad

Kamperen voor gezinnen en beginners

In het Algemeen Dagblad

Zo zeg, goedemorgen. Er zijn ochtenden dat Karin niet zomaar in de krant staat, hoor!

Vandaag staat er een superleuk stuk in het Algemeen Dagblad (Hieronder staan detailfoto’s van het artikel) over kamperen anno 2017. Ik vertel over hoe kamperen veel comfortabeler is geworden en deel mijn persoonlijke kampeerervaringen. Ik licht ook ‘hit-items’ toe die passen bij kamperen 2.0. Ook de ANWB, Marktplaats en NBTC Holland Marketing zijn aan het woord. Jeetje, mooi stuk geworden en het past bij mijn doel om mensen te inspireren om ook naar de camping te gaan. Coo-hooool.

Ben je hier voor het eerst omdat je het artikel tegenkwam? Lees dan hier meer over I love kamperen!

Mooi artikel geworden!

Hoe komt dat zo? Van de week werd ik gebeld door een enthousiaste journaliste met vragen over kamperen. Ik word vaker geïnterviewd over kamperen en trends, altijd leuk vind ik dat. Maar dit pakte wat groter uit 😀 De krant wilde wat items zien en vroeg me te helpen met een leuke opstelling voor een foto. Nou heb ik veel kampeerspullen, maar ook weer niet álles. Gelukkig heb ik dan een gaaf netwerk dat wel wil helpen (love you guys).

Behind the scenes 🙂

Kleurig met een snufje chaos

Tja en als je mij vraagt een foto aan te kleden wordt het een kleurig en lichtelijk chaotisch geheel haha. Stippen naast strepen (die stoel is al langer favoriet hier. Hij is trouwens van Bo-Camp en niet van Crespo zoals in de tekst staat). De nieuwe lamp van Caravanity heb ik nu ‘in het echt’ kunnen zien, wat een tof ding. Mijn nieuwe koelkast kon gelijk figureren, net als mijn espressopotje (die ik overal mee naartoe sleep). Lampionnetjes en mijn roze laptop erbij, net echt. Serieus goede slaapmatten van Human Comfort in de tent en voor het plaatje kwam er een dikke Bastard kamado bij.

Die Urban Outdoor stoel is hier al vaker voorbij gekomen

En even over die opblaasbare tent he…die stond dus binnen 5 minuten met alleen een handpompje. Ik vind opblaasbare tenten echt een aanrader, ze zijn makkelijk, snel en die dikke tubes gaan echt niet lek, mocht je daar bang voor zijn. Deze is van Eureka. (En dit is geen sponsoring. Niks op die foto is sponsoring trouwens)

Gave stormlamp van Caravanity. Oplaadbaar, vier verschillende standen en eventjes uitverkocht. Ik sluit ook even aan in de wachtrij denk ik 🙂

Thank you

Veel dank aan Danny van Human Comfort die kwam helpen met alllles en Karsten Travelstore omdat we daar de winkel mochten plunderen. En EPBeerepoot die zomaar een Bastard meegaf. Dat fantastische plekje is op Camping in het Fruit, waarover later meer!

Ik ga nu aan de koffie en de krant verder lezen 😀

I love kamperen