Kook jij de sterren van de hemel op de camping?

Deel dan jouw aller beste campingrecept met ons!

De beste campingrecepten

Wij zijn op zoek naar de lekkerste, beste campingrecepten!

Ben jij een echte camping-kokkereller? Lok jij steevast het halve veld met heerlijke geuren naar jullie tent als jij achter de skottelbraai staat? Tover jij de lekkerste dingen van jouw campingaz-stelletje? Of zijn jouw vakantiesalades onvolprezen? Dan hebben we wellicht jouw hulp nodig!

Recepten van kampeerders, voor kampeerders

Wij vragen op Instagram of Facebook wel vaker wat jullie die avond eten op de camping en dan komen de heerlijkste dingen voorbij. Daarom vinden we het de hoogste tijd om dat te bundelen! Want wie weet er nou beter wat je kunt eten op de camping tijdens je vakantie, dan kampeerders zelf? Door de wol geverfd, zegmaar!

Beste campingrecepten Spagetti koken buiten koken op de camping
Kan jij op dit soort pannetjes een heerlijk maal bereiden? Laat het ons weten!

De beste campingrecpten!

We zijn van plan om een leuke receptenbundel te maken voor in onze webshop www.ilovekamperen-shop.nl. Recepten ván kampeerders, vóór kampeerders. Dus échte campingrecepten, geen mooie opgemaakte bordjes die prachtig in een magazine passen, maar die helemáál niet handig zijn op de camping. Neen, wij willen jouw allerlekkerste creatie op de cadac of die heerlijke salade waarbij zelfs kinderen hun bord leeg eten 😉 De aller beste campingrecepten!

Deel je campingrecept met ons!

Uiteraard zullen we zelf ook een duit in het zakje doen voor deze receptenbundel, maar onze kookkunst heeft ook zijn grenzen. Daarom willen we alle campingkeukenprinsen en -prinsessen vragen om te helpen en de beste campingrecepten aan ons te mailen.

Dit hebben we van je nodig:

  • De naam van het recept
  • De benodigde ingrediënten (bij voorkeur voor 4 personen)
  • Benodigd keukengerei
  • Waar je het op gemaakt hebt (bbq, skottel, gaspitje, omnia, etc.)
  • Hoe je het recept moet maken
  • Hoe lang het ongeveer duurt om het te maken
  • Eventueel nog een fantastische tip voor een bijgerecht of een goede wijn voor erbij. Of iets anders leuks wat je absoluut wilt vermelden (‘Voor het eerst gegeten met onze campingburen in de Ardèche, en zij zijn nog steeds onze beste vrienden.”) 🙂

Voor wat hoort wat!

We kiezen de lekkerste, beste campingrecepten uit en verzamelen deze. Dan maken we er een leuke bundel van die te koop is in onze webshop. En uiteraard, als we jouw recept gebruiken, krijg je zo’n leuke receptenbundel toegestuurd!

Doe je met ons mee? Mail dan naar info@ilovekamperen.nl en wie weet ligt jouw recept binnenkort wel in de caravankeuken van jouw campingburen!

beste campingrecepten
Misschien heb jij – net als deze dame – wel het talent om je caravan zo ontzettend schoon en wit te houden als je spaghetti met rode saus klaar maakt 😉 Tips mogen ook gedeeld worden!

Koken op de camping

Wil je alvast een lekker campingrecept of meer lezen over koken op de camping? Kan gewoon! We hebben ook heel erg leuk campingservies te koop waar je al die heerlijke gerechten van kunt gaan eten!

I love kamperen