Kampeer Kerstballen

Tent-kerstballen en ander leuks

Kampeersfeer in de kerstboom

Tijd voor kerstballen! Traditie bij ons thuis is dat de kinderen als we een kerstboom gaan kopen, allebei een kerstbal mogen uitzoeken. Daarom wordt onze kerstboom elk jaar meer en meer een soort kermisattractie. De smaak van de kinderen zou je kunnen omschrijven als Gerard Joling meets Rainbow Unicorn. Dus, ja… Zelf zijn we bij I Love Kamperen ook dol op kerstmis en daarom zijn we lang op zoek geweest naar de mooiste kampeer kerstbal. Inmiddels hebben we zelf ook een stelletje prachtige kerstornamenten toegevoegd aan onze eigen webshop; maar er is nog veel meer moois te vinden voor in de kerstboom of daaronder! 

Kerstballen Caravan Tent Camper Kampeer Kerstbal Cadeau
Deze kerstballen komen in een luxe doosje mét een leuke bijpassende kerstkaart!

Driving Home for Christmas

We hebben zelf een hele leuke Volkswagen camperbus kerstbal in de webshop, maar wanneer je toch meer gecharmeerd bent van een gewone camper; dan is dit exemplaar wel een hele leuke. Of je koopt gewoon een hele camping bij elkaar. Verzamel ze allemaal 😉  

Camper Kerstbal

Kampeer Kerstballen

Wat kerstballen betreft, bij Alles in Wonderland kun je echt je lol op. Of je nou team Vouwwagen bent en helemaal warm loopt voor de vouwwagen-kerstbal, of dat je een caravan, camper of (koepel)tent in je boom wilt hangen, je gaat het daar absoluut vinden.

Kerstballen vouwwagen camper caravan

Schattig van hout

Voor de wat kleinere portemonnee (want een kerstbal van vijftien piek is natuurlijk geen kleinigheidje meer) is deze schattige hanger. Van hout gemaakt, dus als ie op de grond stuitert, kan ie zo de boom weer in.  

Kersthanger Caravan hout

Feesttent

Hoewel wij team Caravan zijn, vinden we deze tent-kerstbal echt fantastisch. Ook een beetje nostalgie, want het doet denken aan de tenten waar we vroeger mee op kamp gingen. Er is ook nog een hele leuke stormlamp-kerstbal van hetzelfde merk! 

Tent Kerstbal

 

Koffie Kerstbal

Koffiezetten op de camping is wel een verhaal apart. Dit mokkapotje (of deze percolator) krijgt wat ons betreft meteen een plekje in de kerstboom, want er gaat weinig boven het gepruttel van een vers bakkie! 

kersthanger koffiepot rood kerstballen

 

Kampeerlichtjes

Misschien heb je wel geen kerstboom en dus geen kerstballen nodig. Maar wil je toch graag wat kerstige kampeersferen in huis halen. Dan zijn deze kerst-accessoires misschien iets voor je!

 

 

Kerst caravan peperkoek
Nee, je kunt ‘m niet opeten, maar hij is wel leuk!

 

kerst tent sneeuw kerstdorpje
Misschien ben je wel van de kerstdorpjes. Dan kan deze tent eigenlijk niet missen!

 

Kerstballen en lampjes in één

Wat je volgens ons ook nog prima in je boom kunt hangen, zijn de lichtslingers van Cotton Ball Lights. Het is net ff anders, want het zijn een soort kerstballen en lampjes ineen. Én je kunt ze in de zomer weer gezellig in je tent of onder de luifel hangen. Op de website van Cotton Ball Lights kan een eigen lichtslinger met eigen kleurtjes samenstellen. Ze hebben ook losse cotton kerstballen, mocht je er geen genoeg van krijgen. Prettig feitje: de ballen worden fairtrade gemaakt, een fijne Kerstgedachte. 

cotton ball lights in kerstboom kamperen Kerstballen
Met Kerst in de boom, tijdens de vakantie aan je tent!

Van de camping naar het Kerstdiner

Afgelopen oktober waren Karin en ik samen naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en daar liepen we tegen dit supergave campingbestek van Bo-Camp aan. Dit bestek is vanwege haar gouden sparkly uiterlijk natuurlijk uitermate geschikt voor op de gedekte Kersttafel, maar denk je ook eens even in hoe glamorous je camping BBQ zal zijn. Of dat je toch zeker zal staan stralen bij de afwasplek 😉 Leuk voor onder de boom, het kerstdiner en op de camping! 

Gouden Bestek Bo Camp Camping

Voor in de kerstvakantie

De Kerstvakantie is voor ons altijd een vakantie zónder kamperen. Een heerlijk relaxte vakantie waar we ineens tijd hebben voor hobby’s. Enorme legobouwwerken, knutsels of puzzels! En dan is deze kerst-camping puzzel van 1000 stukjes natuurlijk extra leuk. Misschien raak je wel geïnspireerd en ga je volgend jaar wel kamperen in de sneeuw 😉

Puzzel kamperen camping kerst
Als je dan toch een puzzel van 1000 stukjes wilt maken, waarom niet deze rakker?

 

Kampeerkerstkaarten

Bij Kerst horen natuurlijk kerstkaarten. En ja, we weten dat lang niet iedereen die tegenwoordig nog verstuurd, maar zeg nou eerlijk: zo’n kaartje is toch veel leuker dan een appje met een dansende kerstman of een rappende elf? Je kunt verschillende setjes bestellen, zodat de vouwwageneigenaar ook daadwerkelijk een leuke vouwwagen-kaart krijgt. Scoor je punten mee!

Kerstkaarten kamperen Camper caravan tent vouwwagen camping
Of stuur al je campingvrienden een leuke kerstkaart!


Heb jij nog leuke kampeer gerelateerde Kerst-items in huis gehaald? Laat het ons weten op onze Facebook of Instagram pagina! 
En zoek je nog inspiratie voor leuke kerstcadeautjes met een kampeertintje? Kijk dan nog eens bij de Sint-cadeautips, Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag of gewoon leuke random kampeercadeautjes voor mannen en vrouwen

I love kamperen