Kerstballen in kerstboom lichtjes
Kampeerballen

Tent-kerstballen en ander leuks

Kampeersfeer in de kerstboom

Tijd voor kerstballen! Traditie bij ons thuis is dat de kinderen als we een kerstboom gaan kopen, allebei een kerstbal mogen uitzoeken. Daarom wordt onze kerstboom elk jaar meer en meer een soort kermisattractie. De smaak van de kinderen zou je kunnen omschrijven als Gerard Joling meets Rainbow Unicorn. Dus, ja…

Kampeerkerstballen

Zelf zijn we bij I Love Kamperen ook dol op kerstmis en daarom zijn we lang op zoek geweest naar de mooiste kampeer kerstbal. Inmiddels hebben we zelf ook een stelletje prachtige kerstornamenten toegevoegd aan onze eigen webshop; Ze komen in een luxe cadeauverpakking en we hebben bijpassende kerstkaarten! Maar er is nog veel meer moois te vinden voor in de kerstboom of daaronder! 

Kerstballen Caravan Tent Camper Kampeer Kerstbal Cadeau
Deze kerstballen komen in een luxe doosje mét een leuke bijpassende kerstkaart!

camper kerstbal 

We hebben zelf een hele leuke Volkswagen camperbus kerstbal in de webshop, maar wanneer je toch meer gecharmeerd bent van een gewone (alkoof)camper; dan is dit exemplaar wel een hele leuke. Of je koopt gewoon een hele camping bij elkaar. Verzamel ze allemaal 😉  

Camper Kerstbal

Kerstballen in alle vormen en maten

Wat kerstballen betreft, bij Alles in Wonderland kun je echt je lol op. Of je nou team Vouwwagen bent en helemaal warm loopt voor de vouwwagen-kerstbal (liever deze met lichtjes?), of je juist een gigacamper in je boom wilt hangen, je gaat het daar absoluut vinden. 

Kerstbal camper kerstbal vouwwagen

Tent kerstbal

Hoewel wij team Caravan zijn, vinden we deze tent-kerstbal echt fantastisch. Ook een beetje nostalgie, want het doet denken aan de tenten waar we vroeger mee op kamp gingen. Er is ook nog een hele leuke stormlamp-kerstbal van hetzelfde merk! 

Tent Kerstbal

Of misschien houd je wel meer van een winters tafereeltje, en dan is deze aaibare kerstbal bijzonder geschikt voor jou!

Tent Kerstbal

kerstbal van hout

Voor de wat kleinere portemonnee (want een kerstbal van vijftien piek is natuurlijk geen kleinigheidje meer) is deze schattige hanger. Van hout gemaakt, dus als ie op de grond stuitert, kan ie zo de boom weer in.  

Kersthanger Caravan hout

caravan kerstbal voor Kleine prijsjes

Is hout een beetje te saai voor je? No worries, er zijn nog veel meer vrolijke kerstballen voor kleine prijsjes. Groot verschil met wat duurdere ballen zijn natuurlijk de details. Maar je wordt er niet minder vrolijk van!

Caravan kerstbal geel
Deze gele caravan met slinger én lampjes is niet zo groot en past dus altijd nog wel ergens in de boom!
Camper kerstbal groen
Groen met glitters; als ze die kampeerbusjes nou eens echt in die uitvoering zouden maken!
Caravan roze kerstbal
Een prinsessencaravan!

 

WC-rol Kerstbal

Groot misverstand over kamperen is dat je nog steeds met een toiletrol onder je arm de camping over moet. Dat komt gelukkig nog maar weinig voor, maar als geintje kan je natuurlijk je kampeervrienden een beetje plagen met deze Wc-rol kerstbal. Opdat we dat gevoel van die rol onder die arm nooit vergeten 😉

Wc Rol kerstbal kamperen

 

Kampeerlichtjes

Misschien heb je wel geen kerstboom en dus geen kerstballen nodig. Maar wil je toch graag wat kerstige kampeersferen in huis halen. Dan zijn deze kerst-accessoires misschien iets voor je!

 

 

Kerst caravan peperkoek
Nee, je kunt ‘m niet opeten, maar hij is wel leuk deze Gingerbread Caravan met ledverlichting.

 

kerst tent sneeuw kerstdorpje
Misschien ben je wel van de kerstdorpjes. Dan kan deze tent eigenlijk niet missen! En het kampvuur geeft licht!
Kerstversiering caravan
Deze in de plaats van een kerststalletje, misschien?

Kerstballen en lampjes in één

Wat je volgens ons ook nog prima in je boom kunt hangen, zijn de lichtslingers van Cotton Ball Lights. Het is net ff anders, want het zijn een soort kerstballen en lampjes ineen. Én je kunt ze in de zomer weer gezellig in je tent of onder de luifel hangen. Op de website van Cotton Ball Lights kan een eigen lichtslinger met eigen kleurtjes samenstellen. Ze hebben ook losse cotton kerstballen, mocht je er geen genoeg van krijgen. Prettig feitje: de ballen worden fairtrade gemaakt, een fijne Kerstgedachte. 

cotton ball lights in kerstboom kamperen Kerstballen
Met Kerst in de boom, tijdens de vakantie aan je tent!

Van de camping naar het Kerstdiner

Afgelopen oktober waren Karin en ik samen naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en daar liepen we tegen dit supergave campingbestek van Bo-Camp aan. Dit bestek is vanwege haar gouden sparkly uiterlijk natuurlijk uitermate geschikt voor op de gedekte Kersttafel, maar denk je ook eens even in hoe glamorous je camping BBQ zal zijn. Of dat je toch zeker zal staan stralen bij de afwasplek 😉 Leuk voor onder de boom, het kerstdiner en op de camping! 

Gouden Bestek Bo Camp Camping

Voor in de kerstvakantie

De Kerstvakantie is voor ons altijd een vakantie zónder kamperen. Een heerlijk relaxte vakantie waar we ineens tijd hebben voor hobby’s. Enorme legobouwwerken, knutsels of puzzels! En dan is deze kerst-camping puzzel van 1000 stukjes natuurlijk extra leuk. Misschien raak je wel geïnspireerd en ga je volgend jaar wel kamperen in de sneeuw 😉

Puzzel kamperen camping kerst
Als je dan toch een puzzel van 1000 stukjes wilt maken, waarom niet deze rakker?

 

Kampeerkerstkaarten

Bij Kerst horen natuurlijk kerstkaarten. En ja, we weten dat lang niet iedereen die tegenwoordig nog verstuurd, maar zeg nou eerlijk: zo’n kaartje is toch veel leuker dan een appje met een dansende kerstman of een rappende elf? Je kunt verschillende setjes bestellen, zodat de vouwwageneigenaar ook daadwerkelijk een leuke vouwwagen-kaart krijgt. Scoor je punten mee!

Kerstkaarten kamperen Camper caravan tent vouwwagen camping
Of stuur al je campingvrienden een leuke kerstkaart!
Kerstkaart tent kamperen
Vro-ho-ho-ho-lijke feestdagen!

Kerstkaart wintergroeten kamperen

Heb jij nog leuke kampeer gerelateerde Kerst-items in huis gehaald? Laat het ons weten op onze Facebook of Instagram pagina! 
En zoek je nog inspiratie voor leuke kerstcadeautjes met een kampeertintje? Kijk dan nog eens bij de Sint-cadeautips, Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag of gewoon leuke random kampeercadeautjes voor mannen en vrouwen

I love kamperen