I Love Kamperen Vakantie-Playlist
De I Love Kamperen vakantie-playlist

Vrolijke vakantiedeuntjes, Route-de-Soleil-Rammers en meer!

Op Spotify: I Love Kamperen vakantie-playlist

Hebben jullie ook zo’n zin in vakantie?! Wij moeten nog heeeel even wachten, maar om alvast in de stemming te komen zetten we graag onze I Love Kamperen Spotify-playlist op. Deze hebben we vorig jaar met behulp van al onze kampeervrienden op Facebook en Instagram samengesteld. Maar dit jaar is er tijd voor verse muziek! Dus help mee met de ultieme I Love Kamperen Vakantie-Playlist. Voor een lekker vakantiesfeertje.

Kampeerders hebben een brede muzieksmaak

Met deze zeer diverse I Love Kamperen Vakantie-Playlist kan je ouderwets meezingen met wat goede schlagers, genieten van kwaliteitsmuziek van vroeger, oefenen aan je Frans, Spaans, Italiaans én Duits of gewoon uit je dak op de meest uiteenlopende platen. Gemaakt door kampeerders voor kampeerders. Wij zeggen; zet ‘m aan en geniet er van. Want je gaat zeker iets horen wat je leuk vindt (en soms denk je ook: WAT IS DIT!? Haha!) 😀
En als je iets mist, dan horen we dat graag (Via Facebook, Instagram, mail, post, mag allemaal!)

I Love Kamperen Vakantie-Playlist

Klik hieronder op de player om naar de playlist te gaan, of zoek ‘m in je Spotify app. Met meer dan 130 liedjes en meer dan acht uur aan muziek, kom je de reis naar de camping wel door!

Meer lezen over vakantievoorbereidingen?

Wij schrijven al jaren over kamperen en hebben een heleboel artikelen geschreven. Zo lees je hier hoe je het beste kunt wassen op de camping, in dit artikel staat hoe het ook al weer zat met de stroom op de camping en hier vertellen we je precies hoe je het makkelijkste je lege gasflesjes kunt om wisselen in het buitenland. Ohja!  In onze webshop kun je het leukste campingkookboek, een handige waszak of een leuk vakantiedoeboek bestellen.

Wij wensen je in ieder geval veel kampeerplezier!

I love kamperen