achterbankspelletjes header
Achterbankspelletjes

Eerste hulp bij lange autoritten!

Achterbankspelletjes (met gratis download)

Hoera!! Vakantie! Nog even en dan rijden we weer naar de plek van bestemming. En dat is toch altijd een kleine uitdaging. Met twee of meer kinderen op de achterbank en de caravan er achter. Meestal gaat een ritje van twee uur nog wel goed, maar daarna wordt er gezeurd en geklooid op die achterbank. En dus gaan wij tot op de tanden bewapend op pad. Eten, drinken, doekjes, kotszakjes, wcpapier, water, een klein kadootje, de iPads en… achterbankspelletjes!

Achterbankspelletjes

Achterbankspelletjes zijn spelletjes die je met de kinderen op de achterbank kunt doen. Vrij simpel concept eigenlijk. Er zijn honderdduizend van die spelletjes te bedenken, maar wij kwamen zelf niet veel verder dan ‘Ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet’.  Kan jij net als wij wel wat inspiratie gebruiken? Dan komen de achterbankspelletjes to the rescue!

achterbankspelletjes

Downloaden, printen en klaar

We hebben de hulp ingeroepen van een spelletjesprof. Anneke is mega goed in kinderfeestjes en creatieve doe dingen. Ze ontwikkelde ook de Wachtverzachters, toffe spelletjes voor als je met kinderen moet wachten. We vroegen haar om een aantal leuke achterbankspelletjes en maakten er een handige pdf van. Even printen en gewoon ergens in die enorme tas met alle andere munitie stoppen. Bij de zoveelste ‘Mama, hoe lang nog?’ heb jij nog een leuke troef achter de hand.

Achterbankspelletjes en meer kampeertips!

De achterbankspelletjes download je hier! Maar vergeet je zeker niet in te schrijven voor ons nieuwsbrief (als je die niet al krijgt), want daar komen veel tips en vakantie voorpret voorbij! En dat wil je 😉

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Campingreviews en kampeertips in je mailbox?
Schrijf je dan even in!

Meer kampeer-inspiratie

Wil je nu alvast een beetje rondkijken in ons enorme archief kampeerinspiratie? Check dan eens het blog over onze eigen zomervakantie van vorig jaar of de camperreis van Laura. Ook hebben we leuke andere downloads zoals deze aftelkalender. Of bijvoorbeeld het ebook ‘Help! Ik wil een caravan’. En natuurlijk allerlei campingtips, informatieve blogs over kamperen en de leuke campinggadgets!

We wensen je een redelijk relaxte reis, veel geluk bij het opzetten van de (voor)tent en veel tijd met elkaar!

I love kamperen