Kamperen met kinderen nederland
Campings van het jaar 2020

Wat is de leukste kindercamping?

Campings van het jaar 2020 – ANWB

Elk jaar in januari is het zover: de campings van het jaar worden weer bekend gemaakt. Op de Vakantiebeurs komen de eigenaren dan tijdens een gala bij een en tijdens een feestelijk ‘And the winner is….’ moment krijgen de winnaars hun prijs. Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben campinggasten hun stem uit kunnen brengen ten behoeve van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2020. Dit is een publieksverkiezing en de campings zijn voor 100% beoordeeld door de Nederlandse kampeerder. Er zijn verschillende categorieën en elke categorie heeft een winnaar in Nederland én een in het buitenland.  Wat is de leukste kindercamping van het jaar 2020? Lees even mee!

kindercamping van het jaar 2020

Winnaars in de categorie Kindercamping van het jaar 2020 (De fijnste gezinscamping)

Winnaars in de categorie De beste huuraccommodatie op een camping

Winnaars in de categorie De mooiste charmecamping

kindercamping 2020

De campings, in drie categorieën, zijn beoordeeld op negen aspecten. Door de weging van de aspecten wint niet automatisch de camping met de meeste stemmen maar juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel. Voor de fijnste gezinscamping speelden onder andere de prijs-kwaliteitverhouding, de zwemmogelijkheden en het sanitair een extra grote rol. Voor de beste huuraccommodatie was dat de prijs-kwaliteitverhouding, de faciliteiten, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie. En voor de mooiste charmecamping speelden het aspect rust/natuur, sanitair, de sfeer en prijs-kwaliteitverhouding een belangrijke rol. Deze weging vond plaats op basis van de stemmers, die zelf aangaven wat zij extra belangrijk vonden.

Ken je deze campings? Ik ben zelf twee keer op de Kleine Wolf geweest, de andere campings heb ik helaas nog niet bezocht! Mocht je hier ervaring mee hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag.

I love kamperen