mijn lievelingsplek campings zeeland
Mijn Lievelingsplek.nl - boerencampings in Zeeland verzameld

Gerund door stoere kampeerboerinnen!

Minicampings met een missie: mijnlievelingsplek.nl

Stoere kampeervrouwen die een camping runnen: die support ik natuurlijk graag. Door mijn werk voor deze site kom ik bij veel campings en campingeigenaren zijn vaak heel gepassioneerde mensen die met veel trots en energie hun eigen plek runnen. Het is ook flink veel werk! In Zeeland zochten de vrouwelijke eigenaren van 17 kleine campings elkaar op, onder het motto ‘samen staan we sterker’. Vanuit dat initiatief ontstond een eigen gemeenschappelijke site: mijnlievelingsplek.nl. Het doel van Mijn Lievelingsplek is om ervoor te zorgen dat hun gast een fantastische vakantie in Zeeland beleeft. Voor jou als lezer een handige plek op minicampings bij elkaar snel te vinden!

logo-mijn-lievelingsplek

Mijn Lievelingsplek.nl

Stichting Mijn Lievelingsplek is een samenwerkingsverband waarin 17 kleine campings samen het doel hebben om kleinschalige campings in Zeeland onder de aandacht te brengen van kamperend Nederland en Duitsland. De meeste campings liggen bij een boerenbedrijf en de campings bieden veel persoonlijke aandacht voor hun gasten. Elke eigenaresse staat voor je klaar om je alles over de omgeving te vertellen, want daar zijn ze trots op.

mijn lievelingsplek campings zeeland 02
De site van Mijn Lievelingsplek

Boerencampings Zeeland

Ik heb de nieuwe site natuurlijk bekeken. Deze ziet er heel overzichtelijk uit. Je ziet er snel de gezamenlijke voordelen van elke camping:
– ruime plekken (minimaal 120 m2, vind ik persoonlijk echt heerlijk)
– persoonlijke benadering (elke camping heeft max 25 plekken)
– comfortabel kamperen (verwarmd sanitair)
– van alle gemakken voorzien (wifi en 10 ampère bij de plaats)

Daarnaast hebben sommige campings ook pluspunten die je niet overal hebt, zoals broodjesservice, mogelijkheden voor paardrijden of fietsverhuur. Per camping kun je deze faciliteiten terugvinden. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je via een link een plekje reserveren op de eigen site van de camping.

Zeeland is natuurlijk een heel populaire bestemming. Wij kampeerden er eerder ook in onze zomervakantie, daarover lees je hier meer.  Alsje een kleine camping zoekt, is mijnlievelingsplek.nl een prima startpunt. Met je boeking ondersteun je bovendien ook deze stoere kampeerboerinnen. Ik wens ze veel succes! En als je geboekt hebt: laat je even weten hoe je het vond, daar aan de kust?

 

 

I love kamperen