Jij wil een caravan! Goed plan. Je gaat eens kijken op Marktplaats en komt er al snel achter dat er wel erg veel keuze is. Indelingen, gewicht, movers, voortent….hoe kies je nou? Is het wel betrouwbaar om een gebruikte caravan te kopen..? Zometeen blijkt de bodem verrot, je weet maar nooit! Een nieuwe is ook wel aantrekkelijk. Kun je eigenlijk wel rijden met zo’n ding? He wacht, heb je geen speciaal rijbewijs nodig? Verzekeren, onderhoud, pfff laat maar!

Ik ken het. Ik kocht in 2014 mijn eerste eigen caravan. Alle vragen die jij nu hebt, had ik ook. Door die ervaringen is mijn kampeerblog ontstaan en inmiddels heb ik antwoord op alle vragen die ik had in het aankoopproces. Beantwoord door specialisten in de kampeerbranche. Ik heb ze gebundeld in dit e-book, speciaal voor jou en…..het is gratis!

 

Campingreviews en kampeertips in je mailbox?
Schrijf je dan even in!

E-book voor caravandummies

Ik help je om op een rijtje te krijgen wat voor caravan bij jou past, dat scheelt je avonden en avonden op internet zoeken. Ik geef je tips waar je op let bij het kopen van een gebruikte caravan en hoe je hem kunt onderhouden. Ik laat je zien wat voor voortenten en luifels er zijn en help je bij de verzekeringsvragen. Waar moet je op letten bij het rijden met de caravan? En wat doe je aan het einde van het seizoen?

Ik begon met ‘een lijstje met mijn tips’ maar het werd een boekje van 30 pagina’s. Ahum. Het is onafhankelijke informatie en gecheckt door verschillende specialisten in de kampeerbranche.

Korting op een aankoopkeuring of onderhoudsbeurt

Ik heb een korting geregeld op een BOVAGbeurt bij een dealer in Hillegom. Zodat je niet per ongeluk een verkeerde caravan koopt! Ik wil dat je veilig en met veel plezier kampeerherinneringen kunt maken.

Waar wacht je eigenlijk nog op? Na het downloaden stuur ik je af en toe mijn nieuwste campingontdekkingen en kampeerinspiratie.

Campingreviews en kampeertips in je mailbox?
Schrijf je dan even in!