kersthanger hout caravan
Kerstversiering voor kampeerders

Kampeersfeer in december

Kerstversiering voor echte kampeerders

De meeste caravans en campers staan nu even lekker droog te wachten tot we er weer op uit trekken. Tijd voor de kerstboom, kadootjes en andere gezelligheid! Toch hoef je de kampeersfeer niet lang te missen: versier je kerstboom met deze speciale kerstornamenten! Kijk ook even het detail, met een tentje of caravan. Je kunt ze zelfs personaliseren met bijvoorbeeld je naam of een eigen tekst. Je hebt alle keuze in kleuren! Deze ornamenten worden speciaal voor jou handgemaakt. Lees hier meer over de kerstversiering voor kampeerders.

kerstversiering caravan

Kerstornamenten met caravan

De hangers zijn gemaakt van een houten boomschijfje van zo’n 9 tot 10 centimeter breed. Er zijn verschillende ontwerpen, met een tentje of caravan. Liever een caravan? Geen probleem, mail dan gewoon even. Deze gezellige kersthangers zijn zeer geschikt om in de boom te hangen (ze hebben al een touwtje), maar óók heel leuk om kado te geven of zelfs als alternatief kerstkaartje te gebruiken. Ook leuk: de tekst met een knipoog naar deze gekke coronatijden. Dat vergeet je niet meer….

kersthanger hout caravan

Misschien heb je ons gevonden via de kersthanger met SVR logo, zij geven ze namelijk aan een aantal donateurs! Het is dan ook een leuk kadootje. Je koopt deze kerstornamenten in kampeerstijl in onze webshop. Voor de prijs hoef je het niet te laten: een hanger kost € 5,95 per stuk. Ze worden snel naar je verstuurd, zodat jij snel in kampeersfeer van de kerst kunt genieten. Laat je even weten hoe ze bij jou staan?

 

I love kamperen