Open camping dag 2023
Open Camping Dag 2024

Ga je dit jaar ook campings kijken?

Open Camping Dag 2024: zaterdag 6 april 2024

Op 6 april 2024 is het tijd voor de Open Camping Dag 2024 ! Tijdens deze landelijke open dag kan jij als kampeerder vrijblijvend kijken op de campings in Nederland. Zo kan je alvast je volgende vakantiebestemming uitzoeken, bekijken of kamperen überhaupt iets voor je is, of eens een ander soort camping uitproberen.

Open Camping Dag 2024

De Open Camping dag 2024 is de derde editie van dit nationale evenement waar kamperen in de spotlight staat. Want wat is er nou leuker dan kamperen?! Niet alleen campings zetten deze dag de poorten wijd open, ook diverse kampeerwinkels hebben leuke acties, en wij geven zelf – samen met onze partners – hele mooie kampeerprijzen weg. Als je je aanmeldt als bezoeker van de Open Camping Dag 2024 speelt je automatisch mee!

Open Camping Dag 2024

Meer weten over de Open Camping Dag?

Ben je wel benieuwd naar de Open Camping Dag 2024, maar weet je niet goed wat je moet verwachten, dan kunnen we je vast wel helpen 😉 We hebben er namelijk blogjes vol over geschreven!

Hier lees je alles over de Open Camping Dag!
Hier geven we je zes hele goede reden om de Open Camping Dag te bezoeken! 
Hier lees je wat de campings in 2023 deden tijdens de Open Camping Dag
En hier vind je een terugblik op de Open Camping Dag 2023
In dit artikel lees je meer over de Open Camping Dag 2022
En hier over hoe leuk de eerste editie van de Open Camping dag was (geen regen, wel sneeuw!)

Een landelijke kampeer-dag

Er wordt vaak gevraagd waarom we de Open Camping Dag organiseren. Dit doen we omdat we het fijn vinden om zo veel mogelijk mensen te inspireren om te gaan kamperen. Door een landelijke dag in het teken van kamperen te zetten, kunnen campings, kampeerwinkels, de rest van de kampeerbranche én kampeerders nader tot elkaar komen! En dat kan alleen maar leuke dingen opleveren, want kamperen is het leukste wat er is!

Meedoen met de Open Camping Dag 2024?

Wil je als camping meedoen met de Open Camping Dag? Jouw camping kosteloos aanmelden kan hier!

Wil je als kampeerder de Open Camping Dag 2024 bezoeken? Dan kan je je hier gratis aanmelden. We houden je dan op de hoogte en je maakt meteen kans op leuke kampeerprijzen.

Wil je als kampeer-bedrijf ook deelnemen aan de Open Camping Dag? Neem dan even contact op via dit emailadres!

Open camping dag 2023
Dit waren de deelnemende campings van 2023!
I love kamperen