Open camping dag 2023
Tijdens de Open Camping Dag is er van alles te doen

Welke campings ga jij bezoeken?

Wat is er te doen op de Open Camping Dag campings?

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de Open Camping Dag! Maar wat kan je verwachten als je langs gaat bij één van de Open Camping Dag campings? Wij vroegen de bijna 400 campings die zich hebben aangemeld wat ze precies gaan doen op zaterdag 1 april 2023. Hier vind je een paar voorbeelden!

Wijn maken op Kampeer- en Wijnboerderij Winery & Herbs

Altijd al willen weten hoe wijn wordt gemaakt? Geert en Myriam van Kampeer- en Wijnboerderij Winery & Herbs in Schijndel, Noord-Brabant nemen je tijdens de Open Camping Dag graag mee voor een rondleiding en een wijnproeverij. Zo kun je leren over de druiven, het maakproces en het eindresultaat proeven. De rondleiding begint om 14.30 uur. Lijkt het je wat? Meldt je dan wel even vooraf per email aan, want er is een beperkt aantal plaatsen: info@wineryandherbs.nl

Open Camping Dag Campings 2023 Winery and Herbs
Wijnproeven op de camping, kan het beter eigenlijk?

Oliebollencake en Midgetgolf bij Camping De Stal

Bij Camping de Stal in Drijber, Drenthe, zijn ze  van plan om met de Open Camping Dag, koffie met oliebollencake te serveren. Als de ouders aan de koffie zitten kunnen de kinderen op het speelveld uitrazen, zijn er skelters en speeltoestellen. Na de koffie kunnen de bezoekers ook een balletje slaan op de midgetgolfbaan van de camping.

Open Camping Dag Campings 2023 Camping de Stal skelters
Skelteren en nog veel meer bij camping de Stal

Marshmallows en een dansvoorstelling bij natuurcamping de Meene

Natuurcamping De Meene in Buurse, Overijssel, ontvangt alle gasten met een heerlijk kopje koffie. De kinderen kunnen onder toezicht gratis marshmallows bakken bij
de vuurring op de camping. Neem een kijkje op de kampeerplekjes waar je deze zomer kunt genieten van de mooie Twentse natuur. Iedereen die op 1 april reserveert voor
één week of langer ontvangt bij aankomst een welkomstgeschenk. Leden van de Internationale Dansvereniging Agapo houden hun voorjaars-open-les op de Meene. Geniet van de mooie muziek, en als het aanstekelijk is; doe dan lekker even mee.

Open Camping Dag 2023 camping de Meene
Lekker natuurlijk kamperen op camping de Meene

Theehuisje primeur met Fries suikerbrood bij camping Fraai

Op 1 April opent Camping Fraai in Haulerwijk, Friesland, voor het eerst dit seizoen hun theehuisje met theetuin. Bezoekers krijgen wat te drinken met een lekker stuk Fries suikerbrood. Omdat ze het zo leuk vinden dat je Camping Fraai komt bezoeken krijgen bezoekers bij een boeking op deze dag maar liefst 10% korting. Als je er nog even over na moet denken, mag je ook de week daarna nog boeken met deze fraaie korting!

Open Camping Dag Campings 2023 Camping Fraai Theetuin
De theetuin van Camping Fraai is niet te missen

Speurtochten bij de Open Camping Dag Campings

Bij veel Open Camping Dag campings kunnen de kinderen terecht voor een speurtocht. Zo staan ze op Camping Diever in Diever, Drenthe klaar met een speurtocht én natuurbingo. Dus neem de kids gewoon lekker mee voor een dagje buiten!

Open Camping Dag 2023 camping Diever
Kijk op camping Diever gelijk eens naar de toffe accomodaties die ze hebben!

Springkussen en een proeverijtje bij Boerderijcamping de Mebel

Bij Boerderijcamping de Mebel in De Heurne, Gelderland, staat in ieder geval de koffie en chocomelk klaar (met wat lekkers erbij). Er staat een springkussen en de kinderen kunnen een broodje bakken als het weer het toelaat om een vuurtje te stoken. Voor grote én kleine mensen is er ook een proeverijtje van melk  en eigengemaakte yoghurt.

Camping de Mebel Open Camping Dag Campings 2023
Hopen op lekker weer, want fikkie stoken is altijd goed!

Tweede bakkie gratis op Camping De Gerrithoeve

Voor een koffiebreak kan je prima even gaan kijken op het Boerderijterras van Camping de Gerrithoeve in Oisterwijk, Noord-Brabant. Daar krijg je namelijk het tweede kopje koffie gratis!

Open Camping Dag 2023 De Gerrithoeve
Dit jaar doen er veel campings meer met horeca. Ideaal als je het ons vraagt. Voor wanneer je bijvoorbeeld geen zin hebt om zelf koffie te zetten 😉

Afsluiten met een BBQ bij Camping de Meuleman

Deze camping pakt het helemaal grandioos aan door van de Open Camping Dag een echte seizoensopening te maken. Op Camping Het Meuleman in De Lutte, Overijssel wordt het gezellig tijdens de BBQ met live muziek! Je kunt lekker alvast komen kamperen en het eten wordt geregeld! De BBQ begint om 17:00. Aanmelden kan via: info@camping-meuleman.nl

Open Camping Dag Campings 2023 Camping de Meuleman zwemplas
Kom het seizoen openen bij De Meuleman en neem meteen een kijkje bij deze leuke camping met zwemplas.

Ga je langs bij de Open Camping Dag campings?

Ben je van plan om langs de gaan bij de Open Camping Dag campings? Vergeet je dan niet aan te melden voor de kampeerprijzenloterij. Daar maken de bezoekers kans op mooie kampeerprijzen. En we houden je ná de Open Camping Dag uiteraard op de hoogte van de editie van 2024!

I love kamperen