Open Camping Dag 2023 - zo was het!

Zo leuk en zo nat ;-)

Open Camping Dag 2023 Terugblik

Het leek wel een béétje een grapje, afgelopen zaterdag 1 april. Het was tijd voor de Open Camping Dag, maar de regen kwam met bakken uit de hemel. Niet de ideale omstandigheden om eens even lekker te gaan kijken op de camping. Maar dat weerhield de campings niet om er toch een feestje van te maken en ook veel kampeerders gingen toch op pad! Daarom vinden wij het wel tijd voor een Open Camping Dag 2023 terugblik, even nagenieten!

Open Camping Dag 2023 terugblik

We vragen de deelnemende campings van de Open Camping Dag om op op hun camping een feestelijk welkom voor de belangstellende kampeerders te verzorgen. Veel campings hebben daar ook erg hun best voor gedaan! Er was heel veel koffie met lekkers, van suikerbrood tot paaseitjes. Maar er waren ook speurtochten voor de kids, goodiebags, proeverijtjes en nog veel meer leuks. Van te voren schreven we al dit artikel, waarin we een aantal campings hebben uitgelicht. En een Open Camping Dag 2023 terugblik is natuurlijk niet compleet met wat leuke kiekjes van de dag zelf! En wat blijkt: je kunt uitstekend koffie drinken tijdens de Open Camping Dag! 🙂

Open Camping Dag 2023 terugblik campings organiseren leuke dingen

 

Open Camping Dag 2023 terugblik campings organiseren leuke dingen

Open Camping Dag 2023 terugblik campings organiseren leuke dingen

Open Camping Dag – kampeer inspiratie!

Even een shoutout naar alle kampeerders die in hun regenjassen en laarzen het slechte weer hebben getrotseerd. Je had ook kunnen thuisblijven. Veel kampeerders gaven aan om toch even wat inspiratie op te doen voor hun kampeerweekendjes voor dit jaar. En daar is de Open Camping Dag uitstekend voor geschikt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caravan Chateau (@chateau.beau)

Open Camping Dag 2023 bezoekers

Open camping dag 2023

 

Naar de Open Camping Dag met je fietscamper!

Wat? Fietscamper? We kregen een ontzettend leuke mail van Marijke Zaalberg uit Drenthe, die met haar fietscamper 11 km was gaan fietsen om gelijk een nachtje te proefkamperen tijdens de Open Camping Dag 2023! Eenmaal aangekomen op Camping Landgoed het Geuzenbos hingen de vlaggetjes buiten om de tuin te versieren en er was een gezellige tafel met paaseitjes. Eigenlijk ging de camping pas op 6 april open, maar voor de gelegenheid werd voor Marijke wat elektra verzorgd en kon ze een nat maar heerlijk nachtjes slapen dankzij de leuke en gastvrije ontvangst. Van dit soort verhalen, worden wij heel blij!

Open Camping Dag 2023 fietscamper
De Fietscamper van Marijke

Open Camping Dag 2023 – een kampeerfeest!

Deze tweede editie van de Open Camping Dag deden er meer campings mee dan vorig jaar en er hebben zich ook flink meer mensen aangemeld als bezoeker. Aanmelden was niet persé nodig, maar wel leuk! Want als je je aanmeldde als bezoeker maakte je kans op mooie kampeerprijzen. Had je je wel aangemeld, check dan nog even of je in de prijzen bent gevallen!

Vrienden uit de kampeerbranche!

Die mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze partners; Stichting Vrije Recreatie (SVR), Vrijbuiter, Human Comfort, Campooz, Rebel Outdoor, Tenderflame, Kampeer- en Caravan Jaarbeurs, de branchevereniging KCI, Camp-to-Go en ACSI. Al deze leuke bedrijven uit de kampeerbranche hebben ons geholpen om van deze Open Camping Dag een groot succes te maken. Worden we óók heel blij van!

Landelijke Open Camping Dag

Waar we nog meer blij van werden en een beetje om moesten lachen: is dat er campings zijn bezocht die helemaal niet meededen aan de Open Camping Dag 2023! 🙂 Dit was natuurlijk niet zo leuk voor de kampeerders in kwestie, maar wel een teken dat er nog veel meer campings mee moeten doen!
Voor de volgende keer: De deelnemende campings vind je op de website van de Open Camping Dag. Wie weet doen die ‘niet deelnemende’ campings volgend jaar gewoon wel mee. Dus zet het maar vast in je agenda! Op zaterdag 6 april 2024 is de Open Camping Dag 2024! Tot dan!

I love kamperen