Ingerichte Belltent
Slapen in een Belltent

Kamperen in de natuur zonder gedoe

Ingerichte Belltent: in de natuur zonder gedoe

Ben jij nog op zoek naar een gave kampeerplek voor deze zomer? Ik weet nog een camping waar je ’s morgens uitgerust wakker wordt van de geluiden uit het bos. Je slaapt samen met je gezin in zo’n gave Belltent én hij is al volledig ingericht. Je hoeft alleen een tas kleding en een paar handdoeken mee te nemen en hup, klaar! Deze ingerichte belltent staat op camping Morgenrood in Oisterwijk en is ingericht door Geardropper. Het mooiste: ze zijn nét klaar en daarom is er nog volop beschikbaarheid voor de zomervakantie!

Ingerichte belltent huren

Kamperen in de natuur

Camping Morgenrood is een natuurkampeerterrein. Deze staan altijd garant voor rust en ook deze camping ligt midden in de bossen. Supermooi, maar mijn ervaring is dat je tijdens de zomervakantie wel wat faciliteiten voor de kinderen erbij wil. Daarom biedt Morgenrood nét even meer dan het gemiddelde natuurkampeerterrein: er is een grote speeltuin voor kinderen, er zijn skelters en een voetbalveld. In de directe omgeving vind je leuke terrassen en er is heel veel te doen voor gezinnen. Op 1,5 kilometer afstand bezoek je het zwembad, maar in de natuurgebieden liggen ook meerdere vennen om in te zwemmen of spelen. Dat maakt het geschikt voor gezinnen die er graag op uit trekken, maar op de camping toch graag genieten van rust en ruimte.

ingerichte belltent huren morgenrood

Ingerichte Belltent huren

Och, ze zijn zo leuk. De ingerichte Belltent heeft twee slaapkamers en een leefgedeelte. Ze zijn ingericht door Geardropper, die kennen we nog van mijn onvergetelijke reis door Zweden. Zij leveren normaal gesproken de campinggear voor jouw avontuurlijke kampeerreis in Europa, maar vanwege de woelige situatie hebben zij nu tenten dichter bij huis ingericht. Dat is nu jouw mazzel, want de Belltent op camping Morgenrood is volledig ingericht met goede slaapmatten en comfortabele slaapzakken. Er zijn stoelen, een tafel, kookgerei en een koelkast. Overal is aan gedacht!

Ingerichte Belltent leuk met kinderen

In de omgeving

Camping Morgenrood ligt in Oisterwijk, Noord-Brabant. Een heel veelzijdig gebied! Om de hoek liggen de Oisterwijkse bossen en vennen, waar je uren kunt spelen. Zwembad en recreatiegebied Staalbergen liggen in de buurt en dat is toch fijn wanneer die beloofde warme zomer er ook echt komt! Een dagje naar de Efteling is vanaf hier zo geregeld, net als een uitstapje naar de Beekse Bergen of Oertijdmuseum Boxtel. Meer rust vind je in natuurgebied Kampina. Voor een terrasje in de zon hoef je hier trouwens ook niet heel lang te zoeken. Al met al een prima omgeving voor een zomervakantie of weekendje weg.

Ingerichte Belltent op morgenrood leuk met kinderen Ingerichte Belltent huren interieur

INgerichte belltent Nog volop beschikbaar

Deze ingerichte Belltenten staan nét helemaal klaar en het fijne daarvan is dat ze ook pas sinds kort geboekt kunnen worden. Hele grote kans dat jouw gewenste weken of weekend nog beschikbaar zijn! Boeken doe je via deze site. Veel plezier in deze gave tent!

 

I love kamperen