Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Leuk nieuws!

Vandaag geen kampeertips of nieuw ontdekte camping! Karin heeft dit keer namelijk leuk nieuws van persoonlijke aard: ze is zwanger! In december komt er hier een klein happy campertje bij 🙂

Ha fijn, een beetje mierzoete inspiratie :)
Ha fijn, een beetje mierzoete inspiratie 🙂

Karin: We hebben al twee zoons en inmiddels weten we dat ons derde kindje een meisje is. Dat is toch wel leuk, al had ik drie jongens net zo leuk gevonden. Dus volgend jaar gaan we kamperen met een baby… my oh my dat wordt weer een avontuur op zich. In elk geval zal er weer een slaaptentje moeten komen (veel babyspullen waren al weg), misschien een kleine caravanverbouwing zodat er een stapelbed kan komen , babybadjes, flesjes opwarmen….het is weer even schakelen maar we kunnen niet wachten tot ze er is in december.

Kleine happy camper onderweg!
Kleine happy camper onderweg!

Dit lieve rompertje lag plots in de brievenbus, ik kreeg het van lieve  Janine van KEKkamperen (wil je er ook 1, mail haar even!). Heel attent en het staat deze happy camper straks vast superschattig!

Babykampeertips kan je hier vinden, hierover kletsen kan op facebook! Ben jij ook zwanger? Lees dan zeker even deze tips!

I love kamperen