Stoere meiden & vaders met zonen!

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vader en zoon weekend – Stoere meiden weekend

Kamperen is voor onze jongens vooral lekker buiten ravotten. Stoere mannendingen doen en dan vooral met elkaar. Daarom word ik ook enthousiast van het Vader en zoon weekend: een speciaal kampeerweekend voor grote en kleine mannen, van 16 tm 18 juni 2017. Een weekend later is het de beurt aan de girls: Stoere meiden weekend voor moeders en hun dochters. Beide op camping Starnbosch in Dalfsen!

Vader en zoon kampeerweekend

Op dit moment is het exacte programma nog niet bekend, maar de activiteiten van afgelopen jaar zien er heel leuk uit. Geocachen (vrij vertaald: schat zoeken tijdens een wandeling), zelf eten maken, een kettingzaagdemonstratie, levend stratego, lasergamen, capoeira… Boys will be boys en hier in huis worden ze daar heel blij van. Je kunt je al aanmelden.

Stoere meiden weekend

Een week later gaan moeders en dochters aan de slag! Van 23 tm 25 juni is het stoere meiden weekend. Bij de vorige editie stonden the Voice of Dalfsen, zumba, creatieve workshops en geocachen op het programma. Het nieuwe programma wordt binnenkort bekend.

Kijk wel even waar je je caravan neerzet :-O

Je kunt zelf bepalen hoe je wilt kamperen: met een eigen tentje (lekker samen opzetten), neem de caravan mee of huur een van de accommodaties op Starnbosch. Voor het programma betaal je € 42,00 pp en daar komen de kosten van de kampeerplek of accommodatie bij.

Kampeerfanaat Robert Stoesser organiseert deze weekenden samen met zijn vrouw. Hij is zelf ervaren kampeerder en vindt het supergezellig en leuk om te doen. Mijn dochter is nog veel te jong om mee te doen. Ik heb mijn mannen wel ingeschreven, dus ik kan me alvast verheugen op een relaxt mama-babyweekend  🙂

Is dit ook iets voor jou? Wil je dit als tip aan iemand doorgeven? Laat het weten op de Facebookpagina! 

 

I love kamperen