Een huuraccommodatie huren op de camping

Chillen in luxe

Huuraccommodaties op de camping

Soms is het handig om een accommodatie te huren in plaats van zelf alles mee te nemen: bijvoorbeeld wanneer het wat slechter weer is of je zin hebt in meer luxe. Inmiddels zijn er veel campings met safaritenten, pipowagens of andere huuraccommodaties. Om deze handig bij elkaar te hebben, bestaat inmiddels hurenopdecamping.nl. Een overzicht van leuke huuropties op kleinere campings! Hier lees je meer over huuraccommodaties huren op de camping.

Huren op de camping

Op deze verzamelsite vind je kleine en middelgrote campings in Europa die minimaal één huuraccommodatie hebben. Deze zijn vaak niet bekend bij de grotere reisorganisaties. Je kunt dus bijvoorbeeld denken aan minicampings, maar ook grotere familiecampings. De campings zijn geselecteerd op kwaliteit en zij scoren vaak een 8 of hoger op sites zoals Zoover. Het aanbod breidt telkens uit. Inmiddels staan er meer dan 360 campings in 15 landen op de pagina. Zij verhuren bijvoorbeeld boomhutten, safaritenten, trekkershutten of stacaravans op de camping.

huren op de camping

Last minute safaritent huren

Handig is dat ook last minutes zijn toegevoegd aan het aanbod. Wanneer je dus spontaan besluit om er even op uit te gaan, kun je hier kijken of je een voordelig aanbod kunt vinden. Op deze pagina vind je aanbiedingen van verschillende campingeigenaren. Deze functie is vooral handig wanneer je binnen vijf weken wil gaan vertrekken naar een leuke bestemming. Eigenaresse Trudy hoopt hiermee kampeerders te bewegen om een leuke camping te bezoeken op een gemakkelijke manier.

Het boeken van een accommodatie doe je direct bij de camping zelf, dus daar ontvang je ook alle informatie na de boeking van. Dit maakt het wel zo duidelijk.

Verblijf jij graag in huuraccommodaties of neem je liever je eigen kampeermiddel mee? We horen het graag van je!

Bekijk hurenopdecamping.nl hier

 

 

I love kamperen