Frankrijk Binnendoor

Een boek voor Frankrijkfans

Frankrijk Binnendoor – boek voor Frankrijkfans

Razen over de Route du Soleil of toch liever tuffen over de Route Nationale? Frankrijk heeft veel moois te bieden en dat ervaar je pas écht wanneer je over de binnenwegen rijdt. Auteur Ruud Couwenhoven reist al sinds 1986 door Frankrijk en kent de meest bijzondere plekken in het land. In zijn nieuwe boek ‘Frankrijk Binnendoor’ pleit hij voor de alternatieve route naar je volgende vakantiebestemming. Een boek vol inspiratie, nieuwe ontdekkingen en voorpret!

Frankrijk Binnendoor boek

Frankrijk Binnendoor is een boek dat je meeneemt naar het Frankrijk dat Ruud Couwenhoven in de loop der jaren heeft leren kennen. Hij is zelf ruim 3 maanden per jaar wel ergens in Frankrijk te vinden en reist dan vooral over rustige Franse binnenwegen. De ervaringen die hij in al die jaren heeft opgedaan staan nu in dit boek. Je leest ook hoe je bepaalde problemen oplost die je tegen kunt komen als je naar Frankrijk gaat. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

frankrijk binnendoor boek nationale wegen frankrijk

De auteur kreeg de laatste jaren veel vragen waarom hij geen boek had over zijn ervaringen in Frankrijk. Dat bracht hem op het idee om de bezoekers van zijn websites te vragen wat er in een boek over Frankrijk zou moeten komen te staan. Honderden reacties hebben geresulteerd in een boek dat antwoorden geeft op veelgestelde “Frankrijkvragen” van zijn internetvolgers. Frankrijk Binnendoor is een boek geworden dat uitlegt hoe je door te reizen over de Franse binnenwegen veel meer ziet en ontdekt.

Route Frankrijk zonder tolwegen

Door de Franse tol- en snelwegen te vermijden kun je zelfs geld besparen om een overnachting of lekker diner onderweg mee te betalen. Hoe dit in zijn werk gaat staat in het boek uitgelegd. Verder zijn er veel insidertips over de Franse keuken, wijnen, de cultuur en overnachten in Frankrijk. Echt een boek om in de winter mee weg te kruipen en alvast te beginnen aan de voorpret voor je volgende reis naar Frankrijk!

Ben je op zoek naar meer boeken over kamperen? Kijk eens hier voor leuke campingkookboeken en hier voor (kinder)boeken over kamperen. 

Bekijk of bestel het boek hier
I love kamperen