campinglamp met powerbank
Human Comfort Andelat test

Een campinglamp mét powerbank

Lamp mét powerbank: Human Comfort Andelat ervaring

Na een lange dag op de camping even de telefoon opladen met je lamp. Eh, wat? Ik moest eerst ook even goed kijken hoor. Deze sfeervolle bamboelamp heeft namelijk een ingebouwde powerbank! Dat is handig, wanneer je gaat kamperen zonder elektra óf als je gewoon even niet in de buurt bent van een stopcontact. De lamp werkt namelijk draadloos en is met een USB-kabel oplaadbaar. Daarnaast vind ik ‘m ook gewoon erg leuk op tafel. Ook iets voor jou? Hier lees je mijn Human Comfort Andelat lamp ervaring.

human comfort andelat ervaring
Even je telefoon opladen met je lamp! Best handig voor onderweg-of wanneer je gaat kamperen zonder elektra.

De Human Comfort lamp Andelat in het kort:

  • Oplaadbare lamp, dus draadloos te gebruiken
  • Dimbaar
  • Te gebruiken als powerbank (7800 mAh)
  • Op lage stand sfeervol, op hoge stand goed om bij te lezen
  • Van bamboe
  • Kan niet langdurig buiten staan

Ik vind een goede lamp altijd belangrijk op de camping. Het zijn sfeermakers en tegelijkertijd wil ik er wel goed een boek bij kunnen lezen in de avond. Of de Yathzee dobbelstenen zien 😉 De Andelat geeft gezellig LEDlicht (niet van dat koude blauwe licht) en is traploos te dimmen, je kunt dus zelf bepalen hoeveel licht deze moet geven. Aan de voorzijde zit een draaiknop die je gebruikt als zowel aan/uitknop als dimmer. De behuizing is verder gemaakt van bamboe met een zachte kleur. De lamp met powerbank is 32 centimeter hoog. Door de vorm pak je hem makkelijk even mee wanneer je ’s avonds een wandelingetje doet over de camping (of richting sanitairgebouw).

Hoe werkt deze lamp dan? De lamp laadt je eerst op via de USB aansluiting op de voorkant, er is een kabeltje meegeleverd. Je kunt hem bijvoorbeeld opladen door de oplaadstekker van de mobiele telefoon te gebruiken, of via de laptop. De volledige laadtijd is 5 tot 8 uur en daarna kun je de lamp draadloos gebruiken en dus overal mee naartoe nemen.

camping lamp met powerbank

Lamp met powerbank

Eenmaal opgeladen kan de lamp makkelijk 8 tot 60 (!) uur branden, afhankelijk van de lichtstand. De lamp heeft een sterke 7800 mAh lithion ion batterij, die je door de USB aansluiting ook kunt gebruiken om andere apparaten (zoals je telefoon of tablet) op te laden.  Even ter vergelijking: een opgeladen iPhone 8 heeft een batterij-inhoud van 1821 mAh, je kunt deze telefoon dus in theorie (in ideale omstandigheden) 4 keer volledig opladen met de batterij van de lamp. Ik heb de Andelat mee gehad tijdens een weekendje tentkamperen zonder elektra. Ik heb de lamp met powerbank volop gebruikt én mijn lege iPhone 2x volledig kunnen opladen. Daarna was de batterij van de lamp nog steeds niet leeg. Ik had er vooraf minder hoge verwachtingen van moet ik eerlijk zeggen.

Human Comfort

De Andelat lamp met powerbank is van Human Comfort, een innovatief Nederlands merk dat de laatste tijd steeds meer leuke en handige artikelen maakt. Zo is ook de Florac Plus van hen: een campinglamp en speaker in één. Daarover schreef ik hier al meer. Ook maken ze fijne slaapmatten en toffe stoelen. Human Comfort maakt graag producten die je zowel op de camping als thuis wilt neerzetten en dat is ook bij de Andelat wel gelukt. Ik zie hem wel staan in een hippe industrieel gestylede woonkamer hoor, naast zo’n vlinderstoel 🙂

 

 

I love kamperen