Meld je aan voor de Kampeerclub voor gezinnen

Campingtips, reviews en leuke verrassingen

Meld je gratis aan voor de Kampeerclub voor gezinnen!

Begin je net met kamperen of kampeer je met je gezin? Meld je dan aan voor de Kampeerclub van SVR & I love kamperen! Wil jij:

  • Speciale kortingen en acties voor kampeerproducten en campings ontvangen?
  • Alles weten over de Fien & Teun campings in Nederland?
  • Zelf ook kampeerproducten en campings reviewen?
  • Kennis delen en vragen stellen aan andere beginnende kampeerders en kampeerders met kinderen?

Meld je hieronder even aan.

Je ontvangt onze mailing met informatie die alleen voor de clubleden toegankelijk is. We hebben leuke plannen met de club, dus meld je vast aan, dan ben je er als eerste bij!

Over de Kampeerclub voor gezinnen

Samen met SVR deel ik de ambitie om mensen enthousiast te maken voor kamperen. Ik ben er van overtuigd dat je samen op de camping de mooiste herinneringen maakt en dat gun ik iedereen. Zo is het idee voor deze Kampeerclub ontstaan. Deze is gericht op gezinnen die kamperen met kinderen (van 0 tot een jaar of 13). Fien en Teun zijn onze mascottes en voor leden zijn er speciale acties en vooral heel veel kampeerinspiratie. De speciale acties deel ik via de mailings (en ook echt alleen daar, dus members only 😉 )

Fien en Teun kamperen

We zijn heel trots dat Fien en Teun onze kampeervrienden zijn. Deze twee kanjers leren ons alles over de natuur, waar ons eten vandaan komt en hoe leuk het is om buiten te zijn. Je vindt ze bij negen Fien en Teun campings in Nederland, in het nieuwe voorleesboek én nu ook bij de Kampeerclub voor gezinnen!

 

 

I love kamperen