Header Camping Zeeland
Team I love kamperen breidt uit

Welkom Laura!

Laura komt I love Kamperen versterken! 

Op de valreep voor het nieuwe jaar breidt I love Kamperen uit met een nieuw teamlid; Laura de Leeuw! Laura kampeert ook al haar hele leven en is na haar studie Journalistiek jarenlang werkzaam geweest in de Hilversumse media in diverse functies. Laura komt Karin helpen met de content creatie voor de website, socials en de andere spannende plannen die I love kamperen voor jullie in petto heeft, komend jaar! 

Geluksvogel

Laura: “Ik mag me nu echt zo’n geluksvogel noemen die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Toen ik hoorde dat Karin op zoek was naar iemand om haar te helpen met I love kamperen, kon ik die kans niet laten liggen. Je dagen doorbrengen met schrijven, researchen, creatief zijn – allemaal in het teken van kamperen – ik kon niets leukers bedenken! Dus nu ben ik met trots onderdeel van Team I love kamperen!”

Laura de Leeuw I Love Kamperen

Bloggen

Bloggen is Laura niet helemaal vreemd, want een aantal jaar geleden, na de aanschaf van een eigen caravan, startte ze haar eigen kampeerblog; Komwegaankamperen.nl. “Dit deed ik voor de lol, omdat ik voor mijn werk eigenlijk nooit meer schreef. Ik had daar erg veel plezier in. Helaas is het (goed) onderhouden van een blog best een flinke klus, dus dat lukte me naast het zorgen voor twee kleine kinderen en een baan niet. Daarom ben ik extra blij dat ik alle ideeën die ik toen had, nu alsnog kan gaan uitvoeren!”

Kamperen is ‘in’

“En er is veel te doen voor I love kamperen. De afgelopen twee rare (Corona)jaren hebben in ieder geval veel positiefs gebracht op het gebied van kamperen. Veel Nederlanders hebben het kamperen in eigen land (her)ontdekt, kampeergear wordt steeds leuker, trends en initiatieven als deel-kamperen, duurzamer vakantie vieren en sprookjesachtige outdoor-ervaringen schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoog tijd om daar aandacht aan te besteden!”

Als de kinderen het leuk hebben…

Laura is getrouwd met Ralph en moeder van Eva (10) & Sofie (8). Ze wonen in het midden van het land en trekken er in de weekenden en vakanties graag op uit met hun oude maar gekoesterde Dethleffs uit 1995. “Kamperen is voor mij simple life. Het liefst kampeer ik op een kleine camping met veel natuurschoon om de hoek. Helaas denken de kinderen daar inmiddels anders over, dus de tijd van gezinscampings en animatie is aangebroken! Want ja, als de kinderen een leuke vakantie hebben, dan hebben wij dat ook ;-).”

Laura de Leeuw I Love Kamperen

I love kamperen