Campinggeluk: perfect boek voor op vakantie

Met een wijntje erbij

Boek Campinggeluk

Lezen en vakantie: voor ons hoort het echt bij elkaar. Lekker voor je tentje, zon gaat onder, wijntje erbij…en wegdromen in een boek. Ik heb een leuke leestip die helemaal bij deze sfeer past: Campinggeluk van Marjoleine Tel. Een lekker boek over een echt Hollandse camping en de onderlinge relaties van kampeerders. Koop nu de papieren versie met korting!

Boek Campinggeluk
Ik vermaakte me prima met Campinggeluk in Friesland!

 

Feelgoodboek over kamperen

 

Het boek gaat over Wendy, die al járen op de camping komt en vanuit haar stacaravan het kamperen tot professionele bezigheid heeft gemaakt.  Zo’n typetje herken je waarschijnlijk wel van je eigen vakanties. Ik had er gelijk een beeld bij :D. Haar buurvrouw Linda is zo ongeveer het tegenovergestelde en kijkt bedenkelijk bij de ‘bingo avond’ en de ‘tupperwareparty’. Die twee ontmoeten elkaar als campingburen. Een feelgoodverhaal, gewoon lezen als je van kamperen houdt!

Gratis download Campinggeluk!

Met de vakantie in zicht is dit een leuke aanbieding: koop de papieren versie van Campinggeluk voor € 10,00! Om de zomer te vieren is het e-book van Campinggeluk op 21 juni 2016 zelfs helemaal gratis! Voor nop. Nada. Even downloaden en op de e-reader, ben jij klaar voor de vakantie!

I love kamperen FacebookHeb jij nog meer boekentips voor op de camping, of wil je je ervaring met Campinggeluk delen? Deel je bericht met duizenden andere kampeerders op onze Facebookpagina!

 

One response to “Boek Campinggeluk

Comments are closed.
I love kamperen