Vrijbuiter Event
Kom je ook naar het Vrijbuiter Event 2023?

Vakantie voorpret in Zaandam, Roermond en Gouda!

Vrijbuiter Event 2023

Wij zijn groot voorstander van vakantie voorpret. Daarom kunnen we je het Vrijbuiter Event 2023 op zaterdag 18 maart, 25 maart en 1 april van harte aanraden. Bij Vrijbuiter verkopen ze alles voor een mooie vakantie en tijdens deze Vrijbuiter Events wordt je nog een stukje extra op weg geholpen. Lees snel verder!

Vrijbuiter Event

Bij Vrijbuiter noemen ze zichzelf avonturenstarters. Wij kunnen ons daar wel in vinden, want naast dat je er alles kunt vinden voor je kampeervakantie, vind je er ook alles om je vakantie of je dagelijks leven wat avontuurlijker te maken. Tijdens het Vrijbuiter Event 2023 ga je zeker die avontuurlijke vibe beleven. Dus heb je zin om (kampeerspullen) te shoppen tijdens een leuk evenement met veel outdoorexperts, demonstraties, tests én foodtrucks? Zoek dan maar snel op welke Vrijbuiter bij jou in de buurt zit! 😉

Vrijbuiter Event 2023

Wat is er te doen tijdens het vrijbuiter event 2023?

Of je nu een die-hard avonturier bent die lange hikes met bepakking maakt, er graag met de caravan op uit gaat of juist met het hele gezin in de zomervakantie je tent op zet in Zeeland; er is aan iedereen gedacht.

Goed voorbereid naar buiten

Woeste wandelaars kunnen een gratis voetanalyse laten maken, meedoen aan de workshop ‘Wandelschoenenonderhoud’ én wandelschoenen uittesten. Ook is rugzakkenmerk Osprey aanwezig om je backpack op de juiste manier af te stellen en presenteert Fjällräven hun producten van de outdoorstof G-1000.

Comfortabel met de caravan

Ga bij Dorema langs voor de ‘Voortent-keuzehulp’, doe mee met de grote campingstoelentest of doe een powernap tijdens de slaapmattentest. Extra leuk (vinden wij): je kunt je laten adviseren om caravankussens op maat te laten maken. Ideaal als je een oude caravan hebt met grijs-roze jaren ’90 kussens! En als je er dan toch bent, maak dan gelijk ook even een fotootje in de caravan-photoboot!

Kampeermiddelinspiratie

Een kampeerevenement zoals het Vrijbuiter Event 2023 is niet compleet zonder flink wat kampeermiddelen. Afgezien van de vele tenten die Vrijbuiter verkoopt, kan je een kijkje nemen bij de daktententen van Dare to be different. Ook is campermerk Ventje aanwezig en kan je genieten van een opblaastentdemonstraite.

Vrijbuiter Event 2023

Nog niet genoeg reden om naar het Vrijbuiter Event te gaan?

Ga dan voor de campings die hun mooiste kampeerplekjes presenteren én een leuke proeverij of activiteit organiseren. Natuurlijk kan je altijd lekker in de winkel shoppen en profiteren van mooie aanbiedingen. Vergeet ook niet een snack scoren bij één van de foodtrucks.

Neem de kids lekker mee

Tijdens elk Vrijbuiter Event is er voor de kids een superleuke activiteit, namelijk: leren hoe je een kampvuur moet maken. Voor onze kinderen al genoeg reden om warm te lopen voor dit uitje. In het Vrijbuiter Event in Gouda op 1 april is er ook een speciale aerobattle te doen. Dan kun je met een soort zachte pijl en boog indiaantje spelen. Dat is pas een avontuur!

Wanneer is het Vrijbuiter Event 2023?

Vanaf zaterdag 18 maart kan je drie zaterdagen lang terecht op één van de Vrijbuiter Events.

Vrijbuiter Event 2023

Vrijbuiter Event 2023 op Facebook

Je kunt je ook aanmelden op de speciale eventpagina’s die Vrijbuiter heeft aangemaakt voor deze Vrijbuiter Events. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten op de vestiging van jouw keuze!

Vrijbuiter Zaandam – 18 maart              https://fb.me/e/3CKUnrAWl

Vrijbuiter Roermond – 25 maart              https://fb.me/e/1ZysXIUrh

Vrijbuiter Gouda – 1 april                   https://fb.me/e/2C1BxWQZV

We gaan zelf even kijken in Zaandam op 18 maart, dus misschien zien we je daar wel!

En ohja, Vrijbuiter helpt ons ook met de promotie van de Open Camping Dag. Dus spot jij de Open Camping Dag poster in de pashokjes? Deel dat dan met ons, vinden we leuk!

10% korting bij Vrijbuiter

Wist je dat je als je lid wordt van onze I Love Kamperen Club, je altijd 10% korting krijg bij Vrijbuiter? Als je een tent, een jas, een paar schoenen of een campingstoel koopt, heb je dat dus zo terugverdiend. Lees hier meer over onze I Love Kamperen Club!

I love kamperen