Caravan met luifel
Nieuw: de Campooz caravanluifel

Stoer en net even anders

Nieuw: Campooz caravanluifel

Vouwwagenproducent Campooz verbreedt haar assortiment. We kennen ze vooral van de stoere vouwwagens, maar nu waagt het Drentse bedrijf zich ook richting de caravanmarkt. De Trekking luifel is geïnspireerd op hun bestaande producten. Het resultaat is bijzonder: ronde vormen en een strak lijnenspel. Ik heb hem nog niet zelf gezien, maar Campooz kennende is het een stevige luifel met goede kwaliteit. Lees even mee over de nieuwe Campooz caravan luifel!

Campooz luifel voor caravans

De Campooz caravan luifel is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de luifel. Standaard wordt de luifel geleverd met een stalen frame. Tegen meerprijs is het frame ook beschikbaar in aluminium en carbon, dat scheelt weer wat kilo’s. De luifel is binnenkort te koop bij alle kampeer- en caravanspeciaalzaken. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht is de Trekking luifel voor het eerst te bewonderen.

campooz luifel caravan

Avontuurlijke uitstraling

In 2020 viert Campooz haar eerste lustrum. Vanaf het begin heeft het bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt. Het merk heeft een avontuurlijke uitstraling en spreekt daarmee een grote groep kampeerders aan. In combinatie met een eigenwijze marktbenadering heeft dat gezorgd voor flink wat opschudding. Ik vind zelf de World Campooz dag altijd leuk opgezet.

Win de Campooz luifel!

Recent is Campooz verhuisd. Op de nieuwe locatie in Assen is ruimte om de groeiambitie waar te maken. ‘Wij hebben een passie voor kamperen. Met oog voor kwaliteit en design. Dat willen wij graag delen met kampeerders. Na vouwwagens is het nu de beurt aan caravans. Wat daarna komt, houden we nog even onder de pet,’ aldus Raoul Veldink, één van de drie eigenaren van de onderneming. Spannend….

Meer informatie over de Campooz caravan luifel op campooz.com Om de introductie te vieren verloot Campooz drie Trekking luifels. Je kunt meedoen via deze link. 

I love kamperen