Campings van het jaar 2018

Kamperen voor gezinnen en beginners

Campings van het jaar 2018

Elk jaar in januari regent het prijzen en ook nu zijn de beste campings weer aangewezen door de ANWB. Voor campingeigenaren een belangrijk moment, want zo’n prijs is natuurlijk een mooi compliment voor het harde werken én is heel interessant voor de marketing. Want als bezoeker vertrouw je toch wel een beetje op de mening van de ANWB en duizenden lezers toch? Dit zijn de campings van het jaar 2018: 

Beste ANWB Sterrencamping

Yelloh Village Le Sérignan Plage
Deze kennen we nog! Deze Zuid Franse camping viel nog niet zo lang geleden ook al in de prijzen. Ook in mijn omgeving ken ik verschillende gezinnen die er met veel plezier herhaaldelijk hun vakantie vieren. Aan zee, met mooie zwembaden, veel comfort en mooie huuraccommodaties. Je leest hier meer over Le Serignan Plage. 

campings van het jaar 2018

Camping van het jaar 2018 voor gezinnen tot 12 jaar

Camping de Paal
Heeee, dat verbaast me dan weer niets! Wij vierden afgelopen zomer onze vakantie op de Paal en ik ben het helemaal eens met deze winnaar. De hele dag zandkastelen bouwen, animatie op hoog niveau en mooie plekken onder de bomen. Je leest hier onze ervaring met camping de Paal. 

Welkom!
Wij vermaakten ons ook heel goed op de Paal!

Camping van het jaar 2018 met de mooiste huuraccommodaties

Camping Resort Sangulí Salou
Ook dit is een camping waar ik veel bezoekers over hoor, maar ik heb deze zelf nog nooit bezocht. Zon, strand, Middellandse zee. Met 5 zwembadcomplexen niet echt een kleine camping. En inderdaad veel glampingaccommodaties in verschillende sferen, vlakbij het bij mij toch wat beruchte Salou. Kijk hier voor meer Sangulí sfeer!

Innovatieaward 2018

Naast de ‘beste campings’ werd dit jaar ook een prijs uitgereikt aan een camping met een bijzondere vernieuwing. Dit jaar won camping De Papillon.  Camping De Papillon brengt vakantiegangers kunstgeschiedenis bij. Saai? Echt niet! Natuurlijk gaat dat op een speelse manier in eenvoudige taal die de moderne kampeerder begrijpt en met name de jonge kampeerder. Van Gogh, Rembrandt, Da Vinci en Corneille hebben hun intrede gedaan in het grote souterrain van het recreatiegebouw Nollipap. Kleine kampeerders leggen de grote kampeerders na zo’n bezoek haarfijn uit wie nou precies die grote meesters zijn! Voor Duitse gasten is er ook een Duitse versie van de uitleg. Meer leer je hier!

I love kamperen