Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Stemmen voor de ACSI Awards 2023

Campingspecialist ACSI gaat na het succes van vorig jaar, opnieuw een award uitreiken: de ACSI Awards 2023. Hierbij kunnen kampeerders uit heel Europa vanaf deze week in acht verschillende categorieën stemmen op hun favoriete campings. In mei 2023 wordt bekend welke campings deze prijs hebben gewonnen.

Tweede ACSI Awards ooit

In 2022 reikte ACSI voor het eerst ACSI Awards uit om goed presterende campings in het zonnetje te zetten. ‘Om de award extra waarde te geven, laten we juist kampeerders bepalen welke campings een ACSI Award verdient’, vertelt ACSI-CEO Ramon van Reine. ‘Er werd vorig jaar 50.000 keer gestemd en zowel campings als kampeerders reageerden ontzettend enthousiast op het initiatief.’

Stembus voor de ACSI Awards 2023 geopend

Vanaf september kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete camping van dit seizoen. Er zijn acht verschillende categorieën waarin een camping kan uitblinken en per land wordt er in iedere categorie een winnaar gekozen. ‘Hierdoor ontstaat er een zeer gevarieerd aanbod aan award-winnende campings. Dit zorgt voor veel inspiratie voor toekomstige kampeervakanties’, licht Van Reine toe. Tip van Team I Love Kamperen: Mocht je eerder dan in mei volgend jaar inspiratie zoeken voor een leuke camping, kijk dan even bij de winnaars van de ACSI Awards 2022 en de ANWB Campings van het Jaar 2022.

Beste camping voor Honden Acsi Awards 2023
Er wordt ook gestemd op de meest hondvriendelijke camping tijdens de ACSI Awards 2023

Categorieën ACSI Awards

Voor de ACSI Awards 2023 is gekozen voor de volgende categorieën:

Leukste camping voor kinderen
Meest hondvriendelijke camping
Mooiste campingzwembad
Camping met de mooiste ligging
Meest sportieve camping
Beste campingrestaurant
Beste camperplaatsen
Camping met het beste sanitair

Prijzen voor kampeerders

Niet alleen de campings vallen (met een beetje geluk) met hun neus in de boter, je maakt als kampeerder ook kans op prijzen! Onder alle stemmers van de ACSI Awards 2023 verloot ACSI meer dan honderd prijzen, waaronder een week verblijf in een SunLodge op Camping Birkelt in Luxemburg.

Stemmen kan tot en met 15 januari 2023 op acsi.eu/awards.

Sunlodge ACSI AWARDS 2023
Die Sunlodge ziet er niet verkeerd uit!
I love kamperen