caravanneke retro caravan huren
Retro caravan huren

bij Caravanneke

Caravanneke – retro caravan huren

Wij zijn fan van kleine retrocaravans! Vrolijke, mooi ingerichte kleine caravans waardoor iedereen zin krijgt om te gaan kamperen. Als je wél eens die ervaring wil, maar geen zin hebt om zelf een caravan te kopen en aan de slag te gaan met een roller en behang, willen we je graag even voorstellen aan Caravanneke. Een jong bedrijf met twee heerlijke, volledig ingerichte Predoms die je kunt huren op verschillende plaatsen in Nederland. Ook fijn: je hoeft niet zelf te rijden met de caravan én niets op te bouwen. Aankomen, slippers aan en vakantie vieren!  Wil je ook een retro caravan huren? We vertellen je graag meer!

retro caravan huren caravanneke 01
Mag ik je voorstellen aan Summer, een Predom met zomerse vibes

 

caravanneke ervaring
Dit is Goos: een Predom in Ibizastijl

 

Retro caravan huren

Caravanneke verhuurt twee caravans. Summer is met de heerlijke lichte mint, zand en witte tinten echt zomers. Goos is helemaal in Ibiza stijl, met zachte terra, oker en zandkleuren voelt het snel als vakantie. Beide caravans hebben een mooie luifel, een goed opgemaakt tweepersoonsbed, zitjes, kachel, koelkast, spelletjes en nog veel meer mooie accessoires. Ook buiten is jouw vakantie verzorgd want er is een Cadac barbecue meegeleverd, er zijn relaxte vlinderstoelen en door de tafel en stoelen heb je een fijn apart eethoekje. Wil je even lekker relaxen dan zet je de parasol op of klim je lekker in de hangmat met een goed boek.

Misschien herken je Summer van onze foto’s, want deze caravan had de hoofdrol op een fotoshoot die wij deden op Camping In het fruit. Onze producten uit de webshop mochten mooi op de foto en deze té leuke caravan was een hele welkome figurant. Uit ervaring weten we dus dat het een fijne, schone en prettige caravan is. Hij is fris opgeknapt en afgewerkt tot in de kleinste details. Eigenaren Stephanie en Danny zijn duidelijk gepassioneerd bezig met deze caravans. Door zijn beperkte formaat niet zo geschikt voor mensen van 210 centimeter, maar ontzettend leuk om eens te huren met je lief of een leuke vriendin. Maar ook voor een weekje alleen op (werk-)vakantie zijn de Caravanneke’s heel geschikt.

predom huren
Summer in actie als figurant tijdens onze fotoshoot

 

retro caravan huren

Opbouwservice caravan

Je hoeft zelf niet met de caravan te rijden en niets zelf op te bouwen. De caravan wordt op de camping naar keuze (in Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en regio Utrecht) neergezet, helemaal ingericht en ook weer schoongemaakt. In principe hoef je alleen je tas mee te nemen en de vakantie start meteen bij aankomst. Caravanneke werkt ook samen met een aantal campings, dus als je nog geen camping hebt uitgezocht zijn dit goede suggesties. Dit zijn fijne en kleinschalige rustige campings in de natuur.

Caravanneke op camping Zonnehoeve

In de zomer van 2023 nog last minute te boeken (hele weken) op camping Zonnehoeve (Oudenhoorn, op het eiland van Zuid Holland: Voorne Putten). Let op: boeken kan alleen op de website van Caravanneke. Op deze prachtig groene SVR camping staat Caravanneke op een zeer unieke plek in het voedselbos met een prachtig uitzicht over de weilanden. Hier sta je mooi privé. Op deze relaxte camping zijn in de weekenden gezellige pizza avonden en je kunt t/m augustus zelfs ontbijt bij de caravan bestellen.

Eigen camping uitzoeken

Wil je liever zelf een camping boeken? Je boekt dan een caravan zonder staanplaats. Caravanneke biedt dan de opbouwservice en plaatst de caravan op de gewenste camping. Caravanneke biedt deze service in Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en regio Utrecht.

Kijk voor prijzen en mogelijkheden op Caravanneke.com

I love kamperen