Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Kampeerklets: De mooiste gesprekken onder de luifel

Er is weinig leuker dan kampeerherinneringen op halen. Vinden wij tenminste. Omdat wij hier op kantoor regelmatig in een deuk liggen van elkaars kampeerverhalen en omdat we merkten dat kampeerders op Facebook en Instagram graag hun verhalen delen, besloten we om er een soort campingspelletje van te maken: KampeerKlets!

De mooiste herinneringen en ergste blunders

Als wij op Facebook een vraag stellen aan onze volgers dan komen daar de leukste antwoorden uit. Bijvoorbeeld: Wat was jouw grootste kampeerblunder? De afwas doen op de plek waar de port-a-potti geleegd moet worden. Je tent inpakken en er achter komen dat je autosleutel nog in het tentvakje zit! Of tijdens het badmintonnen de shuttle in het avondeten van de buurman slaan. Je denkt nu vast aan die keer dat je de voortent binnenstebuiten had opgezet of toen je de caravan had neergezet op een lastig plekje, maar de deur bleek aan de andere kant te zitten. Je kunt je voorstellen dat dit soort verhalen bijzonder geschikt zijn om aan elkaar te vertellen onder de luifel op de camping! Tadaa: Kampeerklets!

Kampeerklets Kampeer klets gesprekskaartjes over kamperen campingspelletje

Kampeerklets voor mooie kampeergesprekken

Kampeerklets bestaat uit gesprekskaartjes met leuke vragen over jouw campingervaringen, lastige en hilarische dilemma’s op de camping en andere gespreksstarters. Verwacht mooie gesprekken en grappige verhalen. En soms moet je zelf diep nadenken. Er zijn 25 verschillende vragen, dus je kunt daar wel een paar avonden mee vullen. Ook leuk voor kinderen, trouwens! Ga samen onder luifel zitten met een drankje en pak deze kaartjes erbij. De vragen zijn geschikt voor alle kampeerders, ongeacht of jij nu graag in een caravan, camper, tentje, vouwwagen, hangmat, zijspan, daktent of fietskar kampeert.

Kampeerklets – In de I Love Kamperen Shop

Leuk om in het kampeerkrat te hebben liggen dus! Je koopt kampeerklets in onze webshop voor €6.95 of in een voordelig pakketje met kampeerchocolade en thee. Wij houden ook erg van mooie pakketjes maken, dus ook bijzonder geschikt om aan al je vakantievrienden op te sturen!

I love kamperen