campooz vouwwagen red ruby
Maak kennis met Red Ruby

De nieuwe tenttrailer van Campooz

Nieuw van Campooz: Red Ruby

De vouwwagen: ik blijf er van gecharmeerd. De ruimte van binnen, de flexibiliteit, makkelijk op te zetten en toch lekker ook wel compact om mee te rijden. De vouwwagen (of tenttrailer, zoals je wilt) is de laatste jaren dan ook steeds meer in ontwikkeling. Ze worden steeds mooier! Campooz is zo’n leuk Nederlands merk dat steeds weer iets nieuws bedenkt. In dit geval introduceren zij de Red Ruby: een bijzondere vormgeving en geschikt om lekker met 6 personen in te slapen.

Red Ruby – slapen in diamantvorm

Als eerste valt het ontwerp op: Red Ruby is geïnspireerd op de bedoeïenententen die je inderdaad in de woestijn tegenkomt. Een vorm die afwijkt van het beeld dat je normaal ziet bij vouwwagens. Tegelijk was juist die vorm de grootste uitdaging voor ontwerper Gert IJszenga. Campooz is twee jaar bezig geweest met het ontwerp.  Eén van de grote voordelen van een vouwwagen vind ik de ruime bedden. Bij Red Ruby slaap je bovenop de trailer in een bed van 220 x 170 centimeter. De bijzondere uitlopende wanden van de tent geven een ruimtelijk effect.

Aan beide zijden van de hoofdslaapkamer vind je nog een slaapcabine. Zo kun je er makkelijk met zes personen inslapen, ideaal voor gezinnen dus. Wanneer je de (optionele) luifel ook nog aanritst, heb je een kampeermiddel van  650 x 490 centimeter. Ruimte zat!

Avontuurlijke kwaliteit

Campooz staat bekend om zijn moderne ontwerpen en kwaliteit. De trailers hebben allemaal een Duitse basis en Red Ruby is helemaal in Europa geproduceerd. De kwaliteit is altijd dik in orde, Red Ruby heeft een stevig Ten Cate doek en kan tegen een stootje. Het beste kun je haar even gaan bekijken bij een van de dealers. Naast tenttrailers bestaat het assortiment uit caravanluifels en kampeeraccessoires. Alle informatie over Campooz lees je op hun site.

Wil je weten of een vouwwagen iets voor jou is? Ik schreef hier meer over de voordelen van een vouwwagen.

I love kamperen