Kampeermiddelen op veld
World Campooz Day 2022

Met je Campooz-trailer kamperen in Drenthe

World Campooz Day: 18 juni 2022

Heb je een Campooz vouwwagen, of wil je zo’n leuke tenttrailer? Let dan even op. Want van 17-19 juni is het World Campooz Day en dat is een echt kampeerfeestje!

World Campooz Day

Van 17 tot en met 19 juni organiseert kampeermerk Campooz haar jaarlijkse feestje. Op Sportlandgoed Zwartemeer in Drenthe is het namelijk tijd voor World Campooz Day 2022.
Op zaterdag 18 juni is iedereen welkom en is er een programma met opzetinstructies en demonstraties. ’s Avonds is het feest met een Rad van Fortuin en DJ Joris. Bezoekers zijn
welkom vanaf 14.00 uur en de entree is gratis.

World Campooz Day

Kamperen met je Campooz

Bezitters van een Campooz tenttrailer of caravanluifel zijn welkom om tijdens het weekend te komen kamperen. Voor deze kampeerders begint het feest op vrijdagavond met een optreden van Jason Staal (dit schijnt legendarisch te zijn). Aanmelden kan op de website van Campooz.

“Een veld vol met onze kampeermiddelen blijft heel bijzonder om te zien!” aldus Raoul Veldink van het Drentse bedrijf. World Campooz Day biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met het merk en te spreken met eigenaren.

World campooz dat veld met vouwwagens

Rebel Outdoor

De afgelopen twee jaar is Campooz uitgegroeid van tenttrailermerk tot een echt kampeermerk. Het assortiment is uitgebreid met caravanluifels en kampeeraccessoires. De laatste toevoeging is Rebel-Outdoor. Dit zijn prachtige  producten die leuk zijn om mee naar buiten te nemen, zeker ook mee naar de camping. Tijdens World Campooz Day vind je een pop-up store op het veld. En in de I Love Kamperen-shop koop je de leukste Rebel Outdoor producten gewoon online 😉

Wil je meer lezen over tenttrailers van Campooz? Hier schreven we over de Red Ruby, en hier over de Campooz Caravanluifel. Wil je meer weten over vouwwagens? Kijk dan zeker even hier! 

I love kamperen