caravan kopen eriba
Tips voor het kopen van een caravan

Download ons gratis E-Book 'Help! Ik wil een caravan'.

E-book Help ik wil een caravan!

Dus jij wilt een caravan kopen! Goed plan. Kamperen met een caravan is een fijne manier van vakantie vieren. En ook nog eens hartstikke populair! Je eigen plekje die overal mee naar toe kan. Even een weekendje weg of juist lange vakanties: de caravan maakt kamperen een stuk makkelijker en je bent minder weersafhankelijk dan in een tentje. Ook met kinderen biedt een caravan veel voordelen. Lekker slapen en al vroeg in het jaar kun je samen op pad. Bij het kopen van een caravan komt nog best wat kijken.

Je gaat eens kijken op Marktplaats of bij een caravandealer en komt er al snel achter dat er wel erg veel keuze is. Indelingen, gewicht, movers, voortent….hoe kies je nou? Is een gebruikte caravan kopen wel verstandig..? Een nieuwe is ook wel aantrekkelijk. Kun je eigenlijk wel rijden met zo’n ding? He wacht, heb je geen speciaal rijbewijs nodig? Allemaal vragen die voorbijkomen bij het kopen van een caravan.

Tips voor het kopen van jouw caravan

Om je verder te helpen, hebben we een digitaal boek van 40 pagina’s geschreven. Alle stappen in het aankoopproces komen voorbij en alle vragen die wij ooit hadden (en meer!) zijn beantwoord. Het is betrouwbare en onafhankelijke informatie, gecheckt door verschillende specialisten in de kampeerbranche. Je kunt hem hier gratis downloaden.

De onderwerpen die het E-book Help ik wil een caravan (onder andere!) bevat:

  • Voor- en nadelen van een caravan
  • Indelingen
  • Caravanmerken
  • Rijbewijs en trekgewicht
  • Accessoires (zoals een voortent en luifel)
  • Particulier of bij een dealer kopen
  • Checklist voor het kopen van een tweedehands caravan
  • De caravan verzekeren
  • Onderhoud en stalling
  • Tips voor rijden met de caravan

E-book caravan kopen tips

 

E-book caravan kopen gratis downloaden

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je het e-book per mail.
Na aanmelding ontvang je onze mailing met kampeerinspiratie en campingtips, je kunt je altijd uitschrijven. 

Met vertrouwen jouw caravan kopen

We helpen je om op een rijtje te krijgen wat voor caravan bij jouw situatie past, dat scheelt je avonden en dagen op internet zoeken. Met de checklist in de hand kun je op pad en we verwijzen naar handige documenten, zoals een aankoopovereenkomst en een onderhoudschecklist.

E-book caravan kopen tips 02

Ons doel is om mensen enthousiast te maken om ook te gaan kamperen. Dat doen we onder andere met dit e-book, door de vele foto’s en informatie weten we zeker dat je al zin hebt in je eerste uitje naar de camping.

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je het e-book per mail.
Na aanmelding ontvang je onze mailing met kampeerinspiratie en campingtips, je kunt je altijd uitschrijven. 

Wil je nóg meer weten over caravans of andere kampeermiddelen? We hebben er pagina’s vol over geschreven, dus kijk zeker even hier! 

En we kunnen je ook helpen met de aankleding van jouw caravan. Neem eens een kijkje in onze I Love Kamperen Shop! 

I love kamperen