De (voor) tent stylen

Maak het gezellig met leuke verlichting

Pimp je tent: lichtslinger Cotton Balls in limited edition

Zodra de voortent staat, krijgen we een gegeven moment weer zin om het een beetje gezellig te maken. Stylen, aankleden, kaarsjes, kleedjes en dat soort dingetjes erbij. De mannen moeten daar altijd een beetje om lachen, maar wij vinden het heerlijk om ons tijdelijke plekje -net als thuis- een klein beetje in te richten. Iets wat je steeds meer ziet op de camping. Meest geziene item? Van die gekleurde ballen die ’s avonds gezellig licht geven. We hebben een bijzondere variant voor je!

voortent pimpen lichtslinger

Voortent inrichten

Sinds kort heeft I love kamperen een heus online winkeltje (jaja) waarin we de beste tips verzamelen en zo direct aan jullie kunnen aanbieden. Weer een nieuw kampeeravontuur 😊 Een van de eerste dingen die er in moésten zijn deze Cotton Balls. Deze zijn eigenlijk altijd goed, ze zijn heel licht dus je neemt ze makkelijk mee. In no time is de tent gezellig en ze kunnen natuurlijk ook prima in de caravan of mee naar huis. ’s Avonds geven ze een gezellig sfeertje. We kozen voor de originele Cotton Balls, deze zijn namelijk van heel goede kwaliteit en worden fairtrade en deels met de hand gemaakt. Je sluit ze aan middels een USB kabeltje. Je kunt eindeloos wisselen met kleuren zonder dat je telkens een nieuw pakket hoeft te kopen. En: we hebben een speciale I love kamperen limited edition samengesteld!

Lichtslinger voor in de tent

We kozen voor vrolijke, zomerse kleuren, zoals je dat inmiddels van ons bent gewend.  Ze zijn er in verschillende afmetingen: met 10 ballen (snoer in totaal 258 centimeter), 20 (378 centimeter ) of 35 ballen (558 centimeter). Deze ballen zijn prima geschikt voor in de tent of in de caravan. Een beetje vocht is geen probleem, maar ze zijn minder geschikt om uren lang in de regen te hangen. Daarvoor kies je liever de outdoor variant.

Het leuke aan deze cotton balls is dat ze handgemaakt worden in Thailand, volledig fairtrade. Het moet een geweldig gezicht zijn, de balletjes moeten na productie even buiten drogen. Zie je het voor je, een waslijn met al die kleurtjes door elkaar?

lichtslinger caravan handgemaakt
Hier hebben de ballen van jouw lichtslinger ook gehangen! Wat gezellig 🙂

Tent pimpen inspiratie

Zoek je nog meer inspiratie voor het aankleden van je tent (of zelfs je tuin, want goede kwaliteit kun je gewoon het hele jaar door gebruiken? Kijk dan eens bij de patioslingers (echt waterdicht), de booklights, de buitenlampen met speakers of de buitenkleden!

Bekijk de limited edition lichtslinger hier
I love kamperen