Caravan kopen direct leverbaar (1920 x 533 px)
Hier moet je zijn voor een nieuwe caravan!

Burstner, ERIBA, Dethleffs en LMC starten campagne voor direct leverbare caravans

Caravan kopen: deze caravans zijn direct leverbaar!

Je wilt graag een caravan kopen maar van alle kanten hoor je de verhalen dat er niets meer te koop is. ‘Bestel ‘m nu, volgend jaar kan je ermee op vakantie!’ Het lijkt alsof een caravan kopen haast onmogelijk is, zo groot is de vraag op dit moment.

Maar… eigenlijk is dat niet helemaal waar! Daarom besloten de caravanmerken Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC (van de Erwin Hymer Group) een gezamenlijke campagne te starten om de caravans die wél direct leverbaar zijn onder de aandacht te brengen. Op de website caravansdirectleverbaar.nl vind je een heleboel caravans die je kunt kopen, aankoppelen en direct mee op pad!

Leveringsproblemen voor campers

Wenda Westeneng van Erwin Hymer Group vertelt: “We willen graag de fabel dat er geen caravans te krijgen zijn, uit de wereld helpen. We hebben te maken met algehele leveringsproblemen in de kampeerbranche. Het zwaartepunt ligt daarvan op campers, doordat bepaalde onderdelen niet geleverd kunnen worden. Daarom is vorig najaar al besloten om de productielijnen aan te passen, zodat er meer caravans gemaakt konden worden. De dealers hebben in het najaar dan ook veel voorraad besteld, en dat betekent dat er nu nog een heleboel caravans klaar staan om direct uit te leveren.”

Je kunt gewoon nog een caravan kopen!

Op dit moment staan er bij de dealers in Nederland zo’n 180 caravans te wachten op hun nieuwe baasje. Er komen er zelfs in de komende weken nog flink meer bij. Op de website caravansdirectleverbaar.nl kun je eenvoudig zoeken naar een caravan die voldoet aan jouw voorkeuren. Wil je een lichte caravan met een stapelbed? Of ben je zeer gecharmeerd van een Eriba? Kan je gewoon op filteren. Handig. Twijfel je nog? Download dan zeker even ons E-book ‘Help, ik wil een caravan!’. Dan koop je niet per ongeluk een veel te zware caravan, bijvoorbeeld.

Caravan kopen by erwin hymer group

Specifieke wensen

Als je een mooie caravan hebt gevonden, bel of mail je eenvoudig de dealer en die helpt je verder op weg. Let wel, deze caravans staan klaar om achter je auto te hangen en mee te nemen. Heb je écht specifieke wensen, dan zullen er in de productieproces nog dingen aangepast moeten worden en dan moet je natuurlijk wel eventjes op je caravan wachten. “Maar”, zegt Wenda van Erwin Hymer Group, “Er kan vrij laat nog één en ander in het productieproces aangepast worden, ook van de caravan die al besteld zijn door de dealers.”

Zoals oma vroeger altijd zei: ‘Nee heb je, ja ken je krijgen!’ Vraag gewoon aan de dealer wat je opties zijn en wie weet koop je de caravan van je dromen.

Liever een tweedehands caravan kopen?

Op de speciale website met direct leverbare caravans, kan je natuurlijk alleen maar nieuwe caravans kopen. Ben je op zoek naar een occasion of tweedehandsje, dán is het verstandig om toch ook eens contact op te nemen met dealers. Of je te wenden tot Marktplaats en dergelijke. Ook daar kunnen we je bij helpen! Hier vind je wat tips als je een tweedehands caravan wilt kopen.

I love kamperen