Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vouwwagenmerk Campooz vernieuwt en breidt uit!

Het is een feestmaand voor Vouwwagenmerk Campooz! Want niet alleen presenteren ze tijdens het Campooz Open Huis op 17 en 18 juni hun nieuwe onderkomen, ze introduceren ook het nieuwste vouwwagenmodel Campooz La Luna. Als klap op de vuurpijl komt Campooz met een complete voortent voor caravans in Campooz stijl. Lees snel even verder!

campooz La Luna

In de lijn van de karakteristieke tenttrailer Red Ruby brengt het Drentse bedrijf ‘La Luna’ op de markt. Zij is het kleine zusje van vouwwagen-topmodel Red Ruby. La Luna is geschikt voor twee of vier personen.
Het kleinere en compacte zusje klapt (net als Red Ruby) kruislings open en heeft een slaapcabine in de vorm van een diamant. Absoluut uniek aan Red Ruby en La Luna is dat je zowel aan het voeteneind als aan de zijkant de slaapcabine kunt bereiken. Nieuw is ook het aanritsbare kuipzeil. Dit verhoogt het opzetgemak.
Gert IJszenga van Campooz: ‘Nieuwe kleuren, een zeer comfortabel matras en een nieuw platform waar de tent op wordt gebouwd, maken het plaatje compleet. Het platform is zeer bijzonder. Het frame is zwart gepoedercoat en met de hand gemaakt in een sociale werkplaats.’

Campooz La Luna
Zo moet de nieuwe La Luna er uit gaan zien. We moeten nog even wachten tot volgende week voordat we haar in het echt kunnen aanschouwen.

Eigen productie aanhangers

Vanaf het komende kampeerseizoen produceert Campooz voor Red Ruby en La Luna haar eigen aanhangers. De kwaliteit van de aanhanger is uitzonderlijk. Naast de standaard uitvoering is de trailer ook beschikbaar als extra avontuurlijke en offroad variant.

Campooz Red Ruby
Grote zus Red Ruby krijgt ook een nieuw kleurtje en een vers onderstel!

Campooz caravan voortent

Het assortiment van Campooz Caravanning bestond uit Trekking en Travelling luifels. Dit is uitgebreid met een complete voortent. De vorm is zeer herkenbaar. Erg bijzonder is de flexibiliteit. Kampeerders kiezen zelf waar de deur komen moet, alle panelen zijn eenvoudig te verwijderen en een verandastang wordt standaard meegeleverd. Net zoals de tenttrailers is de voortent uitgevoerd met het Clima-C systeem. De voortent is geheel te verduisteren. Met deze introductie gaat Campooz de concurrentie aan met andere grote merken.

Campooz Caravan Voortent
De Campooz Voortent, wij zijn heel benieuwd. Is het dan eindelijk eens iets anders dan die blauwgrijze voortenten die je normaal op de camping ziet?

Open Huis 17 en 18 juni

De afgelopen maanden is hard gewerkt om het nieuwe onderkomen in te richten. Een nieuwe productielocatie, magazijn en testcenter hebben onderdak gevonden in de zogenaamde ‘Koekjesfabriek’ in Assen. Beide dagen zijn geïnteresseerden van 10 tot 17 uur welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het snelgroeiende kampeerbedrijf. Naast opzetdemonstraties is er van alles te doen zoals volleybal clinics, een Rebel-Outdoor pop-up store, BBQ demonstraties en presentaties van partners. Wil je blijven kamperen? Dat kan in de buurt op Camping Witterzomer. Het arrangement boek je hier.

Uiteraard gaan wij van I Love Kamperen al dat nieuwe moois bij Campooz eens bekijken, volgende week donderdag. Hou onze facebook of Instagram in de gaten!

Campooz la Luna bekijken tijdens Campooz Open Huis
Kampeer met gelijkgestemden tijdens het Campooz Kampeerweekend

Inclusiviteit op de werkvloer

Campooz is maatschappelijk betrokken en wil graag sociale impact maken. Onderdeel daarvan is het creëren van werkgelegenheid. ‘Wij hebben een samenwerking opgezet met het Sociaal Innovatiefonds en Werkplein Drentsche Aa. Het biedt ons de mogelijkheid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk te bieden. Dit is een groep waar veel potentie in zit en door weinig MKB bedrijven gezien wordt’, vertelt Raoul Veldink. Een groot deel van de productie is ondergebracht in het nieuwe onderkomen.

I love kamperen