camping mycklaflons
Win (een deel van) mijn reis naar Zweden!

Kamperen voor gezinnen en beginners

Win (een deel van) mijn reis naar Zweden!

Land van fika en elanden: kamperen in Zweden is echt heerlijk! Het stond lang op mijn verlanglijstje en eindelijk was het zover! Ik heb echt genoten van mijn reis. We kampeerden direct aan het meer, wandelden door kloven en bossen en ontmoetten elanden. Natuurlijk gingen we regelmatig voor een fika (koffie met iets lekkers) en ik werd heel blij van de standaard begroeting hejhej. Dat klinkt toch al gezellig? Nu kun je een deel van mijn reis winnen. Je betaalt zelf een ticket en regelt een auto en via Geardropper kun je dan op avontuur. Ook doen? Lees mee met de winactie van ACSI Klein en Fijn kamperen?

Klik hier om mee te doen!

Ik vloog op Stockholm met alleen een tas met handbagage. Dát was relaxt. Je kunt hier echt álles over mijn reis lezen: over de campings, de route, mijn kampeeruitrusting van Geardropper en de Klein en Fijn Gids. Ook lees je over mijn tips voor stops onderweg: het Pippi Langkous park, de Skurugata kloof, elandenpark en Nationale Parken.

Winactie Geardropper en ACSI

Om een lezer óók zo’n toffe ervaring te gunnen, hebben ACSI en Geardropper samen een winactie bedacht. Dit zijn de prijzen:

1 x Geardropper reischeque t.w.v. € 250
1 x Columbia Convey 25L rugzak t.w.v. € 69,99
5 x ACSI Klein en Fijn Kamperen-gids t.w.v. € 15,95
1 x Nalgene waterfles t.w.v. € 12,20

Om mee te doen, moet je een vraag beantwoorden op de site van ACSI Klein en Fijn. De actie loopt tot 18 juni 2019. Veel succes!!!

 

 

I love kamperen