Winactie!

Kamperen voor gezinnen en beginners

Winactie: ‘campingboek’ De verkeerde vriend

Je zet je campingstoel ver achterover en zakt in het kussen. Je hebt de stoel strategisch neergezet: in de zon en vlak naast de tafel met een lekker drankje binnen handbereik. Even geen onderbrekingen: tijd voor een boek! Mijn leesmomenten op de camping zijn zeer gewaardeerd, ook al worden ze nog wel eens onderbroken door ‘maaaam, gaan we zwemmen..?’ Anyway, lezen en kamperen horen voor mij bij elkaar. Een boek dat zich afspeelt op de camping is altijd leuk, daarom kun jij nu ‘De verkeerde vriend’ van Gert-Jan van den Bemd winnen.

Boek de verkeerde vriend

Ik heb het boek nog niet uit (thuis is er nog minder tijd om te lezen dan op de camping :-O ), maar tot nu toe is het vermakelijk en spannend. De officiële omschrijving van het boek belooft dat al:

Werner Mans heeft alles redelijk voor elkaar. Oké, zijn werk stelt niet veel voor. Hij fotografeert wegwerpartikelen voor ziekenhuizen en laboratoria, als het al tot fotograferen komt. Maar hij heeft een vrouw, een dochter en een stacaravan. Alles gaat goed. Tot zijn dochter zo nodig naar een discotheek… nee, een club wil. Werner weet hoe het er daar aan toegaat. Vroeger kwam hij er ook. De vrienden die zijn dochter daar leert kennen, bedreigen Werners kalme bestaan. Voor het eerst in zijn leven moet hij opkomen voor zichzelf. Met alle gevolgen van dien.

Ik mag van de uitgever 3 exemplaren weggeven. Laat even een reactie achter op de post op de Facebookpagina, dan kies ik later 3 winnaars uit! De actie loopt tot 29 maart.

I love kamperen