Vaderdagkadootjes

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vaderdagkado’s voor kampeerders

19 juni is het vaderdag en elk jaar is dat bij mij weer zo’n moment: wat koop je voor een man die liever gééft dan krijgt? Ik vind het toch altijd leuk om op zoek te gaan naar een kado dat echt bij iemand past. Gelukkig is mijn vader ook een kampeerder (ik heb het niet van een vreemde) en hij is heel graag buiten (met zijn fotocamera). In mijn zoektocht kwam ik een aantal leuke dingen voor stoere vaders tegen, misschien ben jij dan ook snel klaar!

kado vader kamperen outdoor

 1. ‘Smokey Goodness –  het ultieme BBQboek’
  Kijk je ook naar Grillmasters op RTL4? Dat is serieus barbecueën. Jurylid en wereldkampioen Jord Althuizen schreef Smokey Goodness. Voor als je klaar bent met dat pakketje vlees uit de supermarkt met net-niet hamburgers en een zompig sateetje: hiermee neem je de bbq naar ’the next level’. Reken er dan wel op dat de campingburen ook komen meegrillen. Of proeven. Zoals ik zou doen.

  smokey goodness
  Smokey Goodness
 2. Biolite campstove – fikkie stoken en je mobiel opladen
  Ik zie de mannen al gaan: eerst samen takjes, blaadjes en ander brandbaar spul zoeken en dan samen een vuurtje maken. De Biolite geeft warmte én je kunt er via een usb aansluiting bijvoorbeeld de mobiele telefoon mee opladen. Met een losse grillplaat kun je er ook op koken.  Leuk voor gadgetfreaks!

  Biolite gadget
  Biolite
 3. Samen het bos in met de Bosbrabander
  Samen met je kind (of met je eigen vader, ook speciaal!) survivallen in het bos en leren omgaan met kaart en kompas? Of leren vuur maken? Dat zijn onvergetelijke herinneringen! Ik heb ‘de Bosbrabander’ ontmoet tijdens het de Waardfestival en neem van mij aan: deze sympathieke outdoordude weet waar hij het over heeft en gaat ontzettend leuk met kinderen om. Hij heeft als doel om kinderen en volwassenen weer in contact te brengen met de natuur. Echt een aanrader om samen te doen!

  Ray maakt graag vuur :)
  Ray maakt graag vuur 🙂
 4. Goed internet, overal: je eigen 3g router
  Ken je deze 3g routers? Je koopt een los datakaartje en via dit apparaatje kun je op verschillende apparaten tegelijk van internet gebruik maken. Voordeel is dat je in het buitenland van een lokale aanbieder gebruik kunt maken en dat scheelt enorm in de kosten. En je bent niet meer afhankelijk van mogelijk slechte ontvangst op de camping! Hier lees je er meer over. 
  mifi wifi internet campingI love kamperen FacebookWat ga jij dit jaar cadeau geven? Heb je zelf nog leuke tips? Deel deze dan met 9000 andere kampeerfans op onze Facebookpagina! 

 

 

I love kamperen