rent-a-tent winactie
Win een weekend in een ingerichte tent

Doe mee!

Winactie Rent-a-Tent

Het echte tentgevoel, maar dan zónder het gedoe van opzetten. Dat biedt Rent-a-Tent! Deze oerhollandse organisatie uit Markelo bestaat al sinds 1987 en verhuurt ingerichte tenten op campings in Nederland en andere populaire kampeerlanden. Het leuke van Rent-a-tent vind ik dat ze niet alleen glampingtenten hebben, maar dat je ook kunt kiezen voor eenvoudigere tenten. Dat maakt ze goed betaalbaar en handig als je zonder eigen kampeermiddel toch naar de camping wil. Misschien ga je dat eens zelf ervaren, want we hebben een winactie voor je!

rent a tent blue bungalowtent

Een tent huren op de camping

De tenten van Rent-a-Tent staan op campings in heel Europa. Ze vindt ze op veel familiecampings, maar ook op wat kleinere charmecampings. Bijzonder aan Rent-a-Tent is dat zij op elke camping (behalve in Kroatië) eigen Nederlands sprekende beheerders hebben. Zij ontvangen je bij de tent en helpen je met alle vragen en hebben ook tips om de omgeving te ontdekken. Bij vragen zijn zij het aanspreekpunt, best handig. De tenten zijn allen volledig ingericht en een aantal heeft zelfs een eigen douche, toilet, keuken of aparte slaapkamers. Er zijn verschillende tenten. Van de voordelige bungalowtent tot de luxe Lodgetent: er is altijd iets dat past bij jouw gezin.

Het voordeel van Rent-a-Tent vind ik persoonlijk dat je zelf mag kiezen op welke dag je aankomt (mits het aansluit in de planning). Zo kun je bijvoorbeeld de drukke wegen ontwijken en zelf de duur van jouw vakantie bepalen.

Winactie Rent-a-Tent

We hebben samen weer een leuke actie bedacht, zodat je eens kunt kennismaken met deze manier van kamperen. Je kunt een weekend in bungalowtent Blue winnen op een camping naar keuze in de Benelux! Dit zijn de voorwaarden:

  • Like de I love kamperen Facebookpagina en laat onder het bericht weten dat je mee wil doen.
  • Dubbel kans: schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Je mag gebruik maken van de tent in de verblijfsperiode 8/5-18/7 en 24/8-8/9
  • De actie loopt tot en met 8 mei 2019

Hierna maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

I love kamperen