Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Unieke campingverhalen zoeken voor Campingfinder

Nederland heeft zóveel mooie campings en ik ben er van overtuigd dat elke camping op zijn eigen manier uniek is. Bijvoorbeeld door de ligging, de natuur, de bezoekers of de eigenaren. Ik ben altijd benieuwd naar de verhalen áchter de mooie plaatjes in de brochure. En lucky me: de komende tijd mag ik in gesprek met allerlei campingeigenaren en rondstruinen op de mooiste campings. Ik ga op pad voor Campingfinder!

Campingfindervisual

Campingfinder

Een tijdje geleden ben ik in gesprek geraakt met de meiden en mannen achter Campingfinder. Chantal, Elise, Werner en Marc werken hard om enthousiaste campings in Nederland op hun site te zetten. Via de site kun je makkelijk zoeken en boeken. Handig voor de camping en voor jou als bezoeker. En ik ga dus de campings bezoeken en op zoek naar wat juist die camping speciaal maakt.

Met het Campingfinder team. Blije mensen, ik hou er van.
Met het Campingfinder team. Blije mensen, ik hou er van.

Unieke verhalen

Ik vraag het me vaak af als ik op vakantie ben: wie beheren deze camping? Wie werken er het hele jaar hard om het hier zo mooi te maken en vooral: wat vinden ze er zo leuk aan? Ik heb afgelopen weken al een paar campings bezocht en het zijn mooie gesprekken. Ik ontmoet allerlei gepassioneerde mensen en dat vind ik zo prachtig om te zien! Ik schrijf een review, maak foto’s en video voor op de Campingfinder site. Ik ben een bofferd: dit is precies wat ik leuk vind. En ik ga het natuurlijk met jullie delen, want leuke campingtips met een goed verhaal zijn altijd welkom toch?

Is ie leuk OR WHAT?!
Is ie leuk OR WHAT?!

Een T@b?!

Dat de T@b één van mijn favoriete caravans is, heb ik wel al vaker verteld. Ik heb altijd gezegd dat ik ooit een eigen Tabje wil. En kijk eens wat er nu bestaat. Niet helemaal van mij, maar, eh, OMG OMG. Zwaai je naar me, als je me tegenkomt onderweg? Of kom je even langs voor koffie op de camping?

Op de achterkant. Zwaaien onderweg mag :)
Op de achterkant. Zwaaien onderweg mag 🙂
I love kamperen