Karsten Travelstore brand
Winkel weer open na brand

op een nieuwe locatie

Karsten Travelstore weer open

Dikke rookwolken trokken over Zwaag en Hoorn in maart: Karsten Travelstore brandde volledig af. Zuur, zo vlak voor het seizoen. De hele voorraad weg, klanten die zich al tijden verheugden op hun nieuwe tent hadden pech en ook de ‘gouwe ouwe’ Karsten Tenten die in het atelier lagen voor reparatie gingen natuurlijk verloren. Ik vond het triest om te zien, ik woon in de buurt en vind het een sympathieke winkel en dito team. Dat zelfde team heeft er flink de schouders onder gezet en met resultaat: vanaf 10 mei 2018 kun je de winkel weer bezoeken!

Een nieuwe start

Een paar dagen na de brand nam de derde generatie dit familiebedrijf over. Dat stond natuurlijk al in de planning, maar ‘een nieuwe start’ hadden ze zich toch iets anders voorgesteld. Samen met medewerkers, leveranciers en zelfs klanten heeft de nieuwe directie gezorgd voor een tijdelijke winkel in Hoorn, op De Oude Veiling 56 in Hoorn. Ik mocht er eerder deze week al even binnengluren. Er werd nog volop gewerkt! Dozen uitpakken, stellingen monteren: de laatste dingen regelen zodat ze op Hemelvaartsdag de deuren open kunnen gooien.

karsten tenten open
De winkel is er klaar voor! Foto: Jason Doorson
karsten tenten nieuwe winkel
Gezellige laarzen, kleding, tentaccessoires, kampeermeubelen, alles is er weer! Foto: Jason Doorson.

Eigen atelier voor tenten

Het leuke aan Karsten vind ik dat ze een eigen atelier hebben waar ze (een deel van) de bekende tenten maken. Wil jij als eigenaar een kleine aanpassing? Dan denken ze mee. Gat in je tentdoek? Regelen ze. Ik hou van vakwerk en deze mensen hebben passie voor hun product. Zo mooi! Het atelier is al weer enige tijd ‘up and running’ om alle klanten nog voor de zomervakantie van hun tent te voorzien. Er zijn immers ook campings die hun (verhuur)tenten in rook zagen opgaan en het seizoen is al volop bezig. Het atelier was daarom een grote prioriteit en dat is goed gelukt.

Hier wordt jouw tent gemaakt, met liefde en vakmanschap 🙂

Voor al je kampeerspullen, nieuwe (Karsten) tenten of gewoon een kop koffie kun je vanaf vandaag weer terecht op De Oude Veiling 56 in Hoorn. Zó kom je daar:

 

I love kamperen