Fien en Teun Campings SVR
Fien en Teun gaan kamperen

En jullie misschien nu ook in het echt?

Fien en Teun gaan kamperen

Hebben jullie Fien en Teun gaan kamperen al gezien? Afgelopen voorjaarsvakantie zaten de bioscopen vol met kleine Fien en Teun-fans! Wij wisten al heel lang dat Fien en Teun kamperen leuk zouden vinden, want ze schreven er al eerder een leuk boek over én er zijn een flink aantal Fien en Teun campings in Nederland. En die zijn leuk! Lees snel verder!

Fien en Teun gaan kamperen

Eerst nog even over de film, mocht je het compleet gemist hebben 😉 In alweer de tweede film van Fien en Teun – die bekend zijn van onder meer Avonturenboerderij Molenwaard, televisie en theater – vinden het boertje en boerinnetje tijdens het opruimen op de hooizolder een kampeertent waarmee ze mogen gaan kamperen. Ze gaan snel op pad, met een picknickmand,  volle rugzakken, en flink wat kriebels in hun buik. Het wordt een heel avontuur, want een tent opzetten blijkt best moeilijk, en al hun dierenvriendjes blijven ondertussen ook om aandacht vragen. Een leuke Fien en Teun film voor de allerkleinsten. En met uiteraard genoeg inspiratie voor een eigen kampeeravontuur. (Film niet gezien? We hebben het boek van de film in onze webshop!)

Fien en teun film

In het echt kamperen met Fien en Teun

Wist je dat er vijftien echte Fien en Teun Campings zijn in Nederland? Dit zijn kindvriendelijke boerencampings waar Fien en Teun op diverse manieren aanwezig zijn en kinderen alles kunnen leren over het leven op de boerderij. Wat je kunt verwachten op een Fien en Teun camping lees je hier. Onze kinderen zijn inmiddels zelf iets te groot voor Fien en Teun, maar de afgelopen jaren hebben we wel een aantal van deze Fien en Teun campings bezocht.

Fien en teun campings

review Fien en Teun campings

We hebben zelf vijf van de vijftien Fien en Teun campings bezocht. Lees onze ervaringen!

Camping Nieuw Romalo in Voorthuizen, Gelderland (Veluwe). 
Camping De Gouwe Stek, Bovenkarspel, Noord-Holland.
De Grimberghoeve, Notter, Overijssel.
Camping Costa Kabrita, Huijbergen Noord-Brabant. 
Camping de Kolibrie, Warmenhuizen, Noord-Holland

Lijkt het je wel wat om te gaan kamperen op zo’n Fien en Teun camping? Als je lid wordt van onze I Love Kamperen Club, ben je ook automatisch donateur van de SVR en kan je kan je daar met korting kamperen!

Fien en teun campings

Tuinkamperen

Is echt kamperen misschien een brug te ver, maar willen je kids wel graag net als Fien en Teun eens in een tent slapen? Probeer dan eens om een nachtje te kamperen in de tuin! Tuinkamperen kan al een enorm avontuur zijn. Lees hier onze tuinkampeer-tips (die we schreven toen we in 2020 even niet konden kamperen 😉 )

Nog meer Fien en Teun gaan kamperen

De makers van Fien en Teun maakten al eerder in samenwerking met SVR een leuk boek: Fien en Teun kamperen op de boerderij. In dit boek komt het neefje van Fien en Teun kamperen op de boerderij. Dit is uiteraard een leuk opvolgend boekje voor als jouw kinderen de Fien en Teun film helemaal leuk vonden. Extra leuk om voor te lezen op de camping natuurlijk!

In onze webshop verkopen we behalve dit boek ook echte Fien en Teun poppen en een leuk doe-boek voor tijdens de vakantie. Neem zeker even een kijkje!

Fien en teun gaan kamperen

 

I love kamperen