Wat is er in 2018 te beleven op KCJ?

Kamperen voor gezinnen en beginners

De Kampeer- en Caravan Jaarbeurs komt er weer aan!

Het is bijna oktober en dat is het vaste prik: de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs komt er weer aan. Ik ben er inmiddels al een keer of vijf geweest en ik vind het nog altijd leuk om te gaan. Mijn caravan staat nu even in de stalling, maar ik vind het altijd gezellig om weer even in de kampeersfeer te zijn. Van 10 tm 14 oktober is de beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je gaan? Ik heb een kortingscode voor je geregeld en hou ook even de Facebookpagina in de gaten. Maar wat kun je daar beleven? 

kampeerbeurs utrecht 2018

  1. Het is gewoon een leuk dagje uit

Dat is eigenlijk de belangrijkste reden: als je van kamperen houdt, vind je dit waarschijnlijk een gezellig dagje. De beurs is altijd sfeervol aangekleed (dit jaar is het themaland Spanje, zeg hallo tegen churros), iedereen daar is kampeerliefhebber en je komt er altijd wel dingen tegen die je nog niet kende. Kampeersfeertje in het najaar: gewoon leuk. Combineer het met de binnenstad van Utrecht, loop een rondje door het oude centrum, beklim de Dom, zoek een gezellig restaurantje en maak er een fijne dag samen van. De kinderen kunnen mee: er is een kidsroute met opdrachten en activiteiten zodat ze zich niet stierlijk vervelen 😉

kampeerbeurs 2018

2. Niet alleen voor nieuwe campers en caravans

Natuurlijk: als op zoek bent naar een nieuwe camper, caravan of buscamper ben je hier op de juiste plek. Veel modellen bij elkaar en je kunt ze snel met elkaar vergelijken (dat scheelt je vele zaterdagmiddagen langs dealers rijden).  Maar ik ben zelf helaas niet op zoek naar iets nieuws. Ik vind het wel leuk om te zien (en te dromen), maar inmiddels is de beurs veel meer dan een etalage van dure dingen. Er zijn tenten, voortenten, daktenten, vouwwagens en gezellige busjes. Als jij gewoon lekker in een tent kampeert en een leuke camping zoekt, is de beurs prima. Zie punt 1. Je kunt ook dingen doén, zoals eindelijk eens rijden in een camper.

3. Kampeerinnovaties

Je komt er leuke, nieuwe en bijzondere dingen tegen. Van minicaravan tot reispaleis! Absurde campers die je wel eens op Facebook voorbij ziet komen, staan daar gewoon. Porsche inladen onder de camper? Geen probleem! Elektrisch aangedreven caravans, nieuwe manieren van bouwen, elk jaar bedenkt de branche weer nieuwe dingen die je op de beurs voor het eerst ziet.

4. Shoppennnnn

Dat vind ik misschien wel het leukste: kampeerspulletjes kopen. Als een blij kind loop ik in een kampeerwinkel en op de beurs kun je je hart ophalen. Er zijn meestal veel beursacties, je kunt er hier alvast een aantal zien.  Dus wellicht scoor je nog een leuke deal.

5. Kamperen in het centrum van Utrecht

Er is een popupcamping naast de Jaarbeurs! Je mag gezellig blijven slapen en in de ochtend wordt je wakker met een croissantje en jus d’orange. Binnen twee minuten sta je weer op de beurs of je gaat lekker Utrecht verkennen. Mini avontuur, check.

Kampeerbeurs Utrecht 2018 – kaartjes met korting

Wil je gaan? Je kunt vooraf een kaartje kopen, dat is meestal voordeliger. Via deze link krijg je korting en betaal je € 9,00 per stuk. Hou ook even de Facebookpagina en Instagram in de gaten.

Kampeerbeurs kortin

 

2 responses to “De Kampeer- en Caravan Jaarbeurs komt er weer aan!

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!