kampeerbeurzen
Wat is er te beleven op Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Ben jij er ook bij?

De Kampeerbeurs 2018 komt er weer aan!

Het is bijna oktober en dat is het vaste prik: de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs komt er weer aan. Ik ben inmiddels al een keer of vijf naar de Kampeerbeurs in Utrecht geweest en ik vind het nog altijd leuk om te gaan. Mijn caravan staat nu even in de stalling, maar ik vind het altijd gezellig om weer even in de kampeersfeer te zijn. Van 10 tm 14 oktober is de Kampeerbeurs Utrecht 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je gaan? Maar wat kun je daar beleven?

1. Het is gewoon een leuk dagje uit

Dat is eigenlijk de belangrijkste reden: als je van kamperen houdt, vind de Kampeerbeurs 2018 waarschijnlijk een gezellig dagje uit. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is altijd sfeervol aangekleed (dit jaar is het themaland Spanje, zeg hallo tegen churros), iedereen daar is kampeerliefhebber en je komt er altijd wel dingen tegen die je nog niet kende. Kampeersfeertje in het najaar: gewoon leuk. Combineer het met de binnenstad van Utrecht, loop een rondje door het oude centrum, beklim de Dom, zoek een gezellig restaurantje en maak er een fijne dag samen van. De kinderen kunnen mee: er is een kidsroute met opdrachten en activiteiten zodat ze zich niet stierlijk vervelen 😉

kampeerbeurs 2018

2. De Kampeerbeurs is niet alleen voor nieuwe campers en caravans

Natuurlijk: als op zoek bent naar een nieuwe camper, caravan of buscamper ben je hier op de juiste plek. Veel modellen bij elkaar en je kunt ze snel met elkaar vergelijken (dat scheelt je vele zaterdagmiddagen langs dealers rijden).  Maar ik ben zelf helaas niet op zoek naar iets nieuws. Ik vind het wel leuk om te zien (en te dromen), maar inmiddels is de beurs veel meer dan een etalage van dure dingen. Er zijn tenten, voortenten, daktenten, vouwwagens en gezellige busjes. Als jij gewoon lekker in een tent kampeert en een leuke camping zoekt, is de beurs prima. Zie punt 1. Je kunt ook dingen doén, zoals eindelijk eens rijden in een camper.

Kind beklimt trap naar daktent op Kampeerbeurs Utrecht 2018

3. Kampeerinnovaties

Je komt er leuke, nieuwe en bijzondere dingen tegen. Van minicaravan tot reispaleis! Absurde campers die je wel eens op Facebook voorbij ziet komen, staan daar gewoon. Porsche inladen onder je gigantische camper? Geen probleem! Elektrisch aangedreven caravans, nieuwe manieren van bouwen, elk jaar bedenkt de branche weer nieuwe dingen die je op de Kampeerbeurs Utrecht 2018 voor het eerst ziet.

Bordje met caravan en pijl Kampeer en Caravan jaarbeurs

4. Shoppennnnn op de kampeerbeurs utrecht 2018

Dat vind ik misschien wel het leukste: kampeerspulletjes kopen. Als een blij kind loop ik in een kampeerwinkel en op de beurs kun je je hart ophalen. Er zijn meestal veel beursacties, dus wellicht scoor je nog een leuke deal.

Veel mensen kijken naar campers op de Kampeerbeurs Utrecht 2018

5. Kamperen in het centrum van Utrecht

Er is tijdens de Kampeerbeurs Utrecht 2018 een popupcamping naast de Jaarbeurs! Je mag gezellig blijven slapen en in de ochtend wordt je wakker met een croissantje en jus d’orange. Binnen twee minuten sta je weer op de beurs of je gaat lekker Utrecht verkennen. Mini avontuur, check!

Kampeerbeurs Utrecht 2018 – gewoon gaan!

Wil je gaan? Je kunt vooraf een kaartje kopen, dat is meestal voordeliger. Wij geven vaak gratis kaartjes weg. Houd dus ook even de Facebookpagina en Instagram in de gaten!

I love kamperen