Kampvuur stoel donker
Themakamperen iets voor jou?

Buitengeluk verzint de leukste kampeerweekenden in thema

Themakamperen: Teckels, SUPs of Outdoor Cooking

Een weekend lang in de buitenlucht koken of kamperen met teckels; themakamperen is hartstikke hip. We schreven het al eerder in ons artikel over de kampeertrends voor 2022. Ben je het rechttoe rechtaan op een grasveld een beetje badmintonnen ontstegen? Dan kun je je ook een weekend lang onderdompelen in een thematisch kampeerfeest van Buitengeluk.

Teckels met hoedje in tent kamperen

Twee hobby’s combineren

De twee vriendinnen Marieke en Esther organiseerden in 2021 al drie drukbezochte kampeerweekenden. Maar in januari 2022 zijn Marieke en Esther officieel gestart met het aanbieden van thema-kampeerweekenden onder de naam Buitengeluk. Ze merkten dat er veel enthousiaste kampeerders zijn met een ‘gedeelde passie’ zoals yoga, vrolijke jurkjes of suppen. En als je die twee hobby’s combineert, krijg je geheid een superleuk weekend mèt leuke mensen!

Voor iedereen een thema

Voor dit jaar staan er acht weekenden op de kalender zoals een Outdoor Cooking Weekend (voor iedereen die van buiten koken houdt), een Pimpweekend XL (voor iedereen met een gepimpte caravan of camper), maar ook een lady’s-only weekend (mèt badjasontbijt) en natuurlijk het teckelkampeerweekend.
Tijdens de weekenden zijn er uiteraard veel leuke activiteiten in thema te doen. Je kunt aanschuiven tijdens het eten als je wilt en de koffie en thee staan altijd klaar. Maar vooral zijn er veel gelijkgestemden en ben je verzekerd van een gezellig weekend.

Gekke dames spelen bingo camping

All the way

Volgens de twee dames van Buitengeluk blijven de ideeën voor thema-weekenden maar komen, dus hier blijft het niet bij. Aangezien ze op dit moment Buitengeluk nog naast hun ‘gewone’ werk doen is het wel goed plannen organiseren. En ze gaan niet over één nacht ijs. De campings waar de weekenden plaatsvinden worden met de grootste zorg uitgekozen; voor een sup-weekend wil je aan het water zitten en een feel-good-weekend vraagt om een rustgevende, groene omgeving.

Themakamperen als bedrijfsuitje

Buitengeluk verzorgt ook kampeertrips-op-maat. Dus zoek je nog een oplossing voor het vrijgezellenweekend van die kamperende vriendin, wil je je collega’s wel eens de strijd aan zien gaan met een 3-seconds tentje of zou je dolgraag met je voetbalteam een stoere mannen weekend willen doen? Check zeker even de kalender op de website van Buitengeluk, misschien zit er wel wat voor je bij!

I love kamperen