Kamperen met kinderen nederland
Vakantiebeurs 2016

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vakantiebeurs 2016: ik ben er bij! (+winactie)

Ok, klaar met december! Januari is altijd zo’n laaaange maand, zonder zon, met regen en gedoe. Niet echt een kampeermaand. Maar zoals elk jaar is er een plek waar je even helemaal in de juiste stemming komt: de Vakantiebeurs! Dit jaar ben ik gevraagd om dagelijks aanwezig te zijn om een sfeerverslag te doen vanaf het (voor mij) leukste gedeelte: Camping by night. Kom jij ook de vier seizoenen ervaren? Ik mag namelijk ook nog eens 6 kaarten (3 x 2 stuks) uitdelen aan de leukste lezers van I love kamperen!

winactie camping by noght

Camping by night: vier seizoenen

De Vakantiebeurs is van woensdag 13 tm zondag 17 januari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hal 12 wordt weer omgetoverd tot een sfeervolle avondscene. Vorig jaar was er een zwoele zomeravond nagebouwd, met kampvuur en gitaardudes. Ook daar moest je oppassen voor haringen en stroomdraden, net echt! Of dat de bedoeling was…eh, misschien lag het meer aan mij. Anyway, dit jaar zijn de vier seizoenen nagebouwd.

Alpen in de lente
Vogeltjes, fris gras, even relaxen en genieten van het vooruitzicht van warme dagen. Je kunt hier ook een vogelhuisje schilderen. Of ie in de vorm van een caravan is, weet ik nog niet!

Koken in de zomer
Zo’n lange zomeravond op het strand en dan nog even wat simpels koken, ik heb er al zin in. Hier kun je ook midgetgolfen. Ik vind dat overdag al vrij lastig, maar jij kan testen of dat in het donker wel een beetje lukt.

De kampvuur-gitaar-dude van vorig jaar.
De kampvuur-gitaar-dude van vorig jaar.
Keuzes, keuzes…

In het bos in de herfst
Dit lijkt me een sfeervol gedeelte. Met je tentje in het bos, kampvuurtje erbij en….iets met regenlaarzen. Ok, let’s see.

Kamperen in de winter
Winterkamperen is vooralsnog niet mijn favoriet, maar ik ben wel benieuwd naar het Noorderlicht. Er is warme chocomel en dat is altíjd een goed idee.

In dit Camping by night gedeelte ontmoet je aanbieders van campings, caravans, tenten, campers en kampeeraccessoires. Ik vind het altijd wel leuk, zeker omdat je je ook kunt oriënteren op de vakantiebestemming voor dit jaar. Veel landen hebben in de andere hallen hun eigen paviljoens, lekker snuffelen en dromen over het komende seizoen. Kijk hier voor alle deelnemers en activiteiten. 

Camping by night blogger

Ik ben er elke dag en doe voor de organisatie verslag van Camping by night! Je ziet mijn blogs op de site van de Vakantiebeurs en op social media.

Winactie: 6 kaarten voor de leukste lezers

Wil je ook komen? Ik mag 2 x 3 kaarten weggeven. Je krijgt toegang én ik wil je tijdens de beurs uitnodigen om even koffie (of warme chocomel 🙂 ) te drinken. Ik vind het namelijk leuk om je te ontmoeten en te horen waarom je graag kampeert en wat jouw favoriete plekken zijn. Dan kan ik die later weer delen!

Wat moet je doen?
Ik ben benieuwd: wat is jouw favoriete kampeermoment van de dag? Het wakker worden in een -nog koele- caravan? De hap van je eerste croissantje in de ochtend? De avond, als de kinderen ein-de-lijk slapen? Laat je reactie achter onder deze blog of op Facebook. Je kunt meedoen tot 10 januari. Je krijgt dan bericht en we spreken even een moment af op de beurs.

Kaarten vakantiebeurs met korting

Via deze link kun je je kaarten alvast met korting kopen.  (Je betaalt dan € 11,00)

Ik zie je in Utrecht!

Welkom, zie je in Utrecht!
Welkom, zie je in Utrecht!

 

I love kamperen