Vakantiebeurs 2016

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vakantiebeurs 2016: ik ben er bij! (+winactie)

Ok, klaar met december! Januari is altijd zo’n laaaange maand, zonder zon, met regen en gedoe. Niet echt een kampeermaand. Maar zoals elk jaar is er een plek waar je even helemaal in de juiste stemming komt: de Vakantiebeurs! Dit jaar ben ik gevraagd om dagelijks aanwezig te zijn om een sfeerverslag te doen vanaf het (voor mij) leukste gedeelte: Camping by night. Kom jij ook de vier seizoenen ervaren? Ik mag namelijk ook nog eens 6 kaarten (3 x 2 stuks) uitdelen aan de leukste lezers van I love kamperen!

winactie camping by noght

Camping by night: vier seizoenen

De Vakantiebeurs is van woensdag 13 tm zondag 17 januari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hal 12 wordt weer omgetoverd tot een sfeervolle avondscene. Vorig jaar was er een zwoele zomeravond nagebouwd, met kampvuur en gitaardudes. Ook daar moest je oppassen voor haringen en stroomdraden, net echt! Of dat de bedoeling was…eh, misschien lag het meer aan mij. Anyway, dit jaar zijn de vier seizoenen nagebouwd.

Alpen in de lente
Vogeltjes, fris gras, even relaxen en genieten van het vooruitzicht van warme dagen. Je kunt hier ook een vogelhuisje schilderen. Of ie in de vorm van een caravan is, weet ik nog niet!

Koken in de zomer
Zo’n lange zomeravond op het strand en dan nog even wat simpels koken, ik heb er al zin in. Hier kun je ook midgetgolfen. Ik vind dat overdag al vrij lastig, maar jij kan testen of dat in het donker wel een beetje lukt.

De kampvuur-gitaar-dude van vorig jaar.
De kampvuur-gitaar-dude van vorig jaar.
Keuzes, keuzes…

In het bos in de herfst
Dit lijkt me een sfeervol gedeelte. Met je tentje in het bos, kampvuurtje erbij en….iets met regenlaarzen. Ok, let’s see.

Kamperen in de winter
Winterkamperen is vooralsnog niet mijn favoriet, maar ik ben wel benieuwd naar het Noorderlicht. Er is warme chocomel en dat is altíjd een goed idee.

In dit Camping by night gedeelte ontmoet je aanbieders van campings, caravans, tenten, campers en kampeeraccessoires. Ik vind het altijd wel leuk, zeker omdat je je ook kunt oriënteren op de vakantiebestemming voor dit jaar. Veel landen hebben in de andere hallen hun eigen paviljoens, lekker snuffelen en dromen over het komende seizoen. Kijk hier voor alle deelnemers en activiteiten. 

Camping by night blogger

Ik ben er elke dag en doe voor de organisatie verslag van Camping by night! Je ziet mijn blogs op de site van de Vakantiebeurs en op social media.

Winactie: 6 kaarten voor de leukste lezers

Wil je ook komen? Ik mag 2 x 3 kaarten weggeven. Je krijgt toegang én ik wil je tijdens de beurs uitnodigen om even koffie (of warme chocomel 🙂 ) te drinken. Ik vind het namelijk leuk om je te ontmoeten en te horen waarom je graag kampeert en wat jouw favoriete plekken zijn. Dan kan ik die later weer delen!

Wat moet je doen?
Ik ben benieuwd: wat is jouw favoriete kampeermoment van de dag? Het wakker worden in een -nog koele- caravan? De hap van je eerste croissantje in de ochtend? De avond, als de kinderen ein-de-lijk slapen? Laat je reactie achter onder deze blog of op Facebook. Je kunt meedoen tot 10 januari. Je krijgt dan bericht en we spreken even een moment af op de beurs.

Kaarten vakantiebeurs met korting

Via deze link kun je je kaarten alvast met korting kopen.  (Je betaalt dan € 11,00)

Ik zie je in Utrecht!

Welkom, zie je in Utrecht!
Welkom, zie je in Utrecht!

 

8 responses to “Vakantiebeurs 2016: ik ben er bij! (+winactie)

 1. Mijn favoriete moment is na t ontbijt en de afwas lekker met n kop thee en n boek buiten zitten voor de tent. Maar t meest favoriete moment is natuurlijk aankomen op de camping want dan mogen we weer☺

 2. De gordijntjes van de gehuurde camper zijn net niet helemaal gesloten. De zon piept iets door het kleine kiertje. Ik word heel langzaam wakker en zie dat kleine kiertje waar het zonnestraaltje zich door heen perst en de donkerte van het gehuurde campertje opeist. Ik spits mijn oren en luister of er al leven is om mij heen. Lopen er al mensen richting toilet? Laat er al iemand hun hondje uit? Hoor ik al kinderstemmetjes? Het enige wat ik duidelijk kan horen is mijn buik die smeekt om een lekker vers broodje en een kopje koffie. Ik kijk opzij naar het slapende gezicht van mijn lieverd. Jammer..hij is nog in diepe slaap. Of niet? .. Lachend kijkt hij me aan en zegt: Jij het verse brood en ik de koffie? Ik weet dat wij binnen een kwartiertje aan het fijnste moment van een vakantiedag zitten. Stokbrood met een kopje heerlijke koffie en de hele dag nog in het vooruitzicht.

 3. Mijn favoriete moment is sochtends samen lekker onder de luifel ontbijten met warme afbakbroodjes uit ons oventje en na de afwas samen onder het genot van een kop koffie bespreken wat we die dag zullen gaan doen.

 4. Mijn favoriete moment is altijd: RUST!
  Ik ben van ons gezin vaak als eerste wakker. Kruip dan het caravanbed uit, zet de waterkoker aan voor een kop thee en zit dan rond 7 uur als één van de eersten op de camping gewoon buiten.

  Turend over de akker naast de camping.
  De campingmeneer groeten die de verse broodjes rondbrengt (ja, ja)
  Genietend van mijn kop thee.
  Vogels zien dartelen.
  En weten dat er weer een mooie dag in het verschiet ligt.

  De zon is dan al op, het is bij voorkeur rond de 20 graden.

  Ik kan niet wachten tot het seizoen weer begint.

 5. Mijn favoriete moment Is wanneer Is waneer ik met mijn twee kinderen in de slaapzak lig. Ons heerlijk geïnstalleerd hebben. Dan komen de verhalen los. De Kids vertellen hun belevenissen. Met zijn drieën liggen we uiteindelijk in een deuk. Dan besluiten we een nacht wandeling te maken. Dit Is natuurlijk veel te spannend. Na een kopje warme thee vallen we met rode wangen in slaap. Ik voel me dan weer even kind… Heerlijk!

 6. De eerste uren op het kampeerterrein! De spanning bij het naderen, de eerste indruk, de ontvangst, het plekje waar we gaan staan, campingburen of niet, het ontdekken, het gevoel van alles gaat nog komen… Heeeerlijk! Een paar keer verkassen in de vakantie? Maar al te graag wat mij betreft!

 7. Hallo Karin, ik nodig je graag uit op onze stand in hal 10: Drenthe. Daar geef ik je graag alle leuke tips over camping by night. Drenthe, daar waar het nog echt donker is s nachts. Ik ben op de stand vrijdagmiddag, zaterdag en zondag! Anders mail me even voor mn telefoonnummer!

 8. De afsluiting in de campingkantine! Gezellig ’s avonds nog even eerst een drankje op het terras en daarna lekker dansen in de kantine tot in de late uurtjes! Geweldig!!
  Ik ga het gelijk delen! #duimen

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!