Campingbeurs bij Karsten 2018

Kamperen voor gezinnen en beginners

Campingbeurs bij Karsten Tenten

Januari is weer de tijd van de beurzen! Zo kun je naar de Vakantiebeurs en daarna naar Caravana om weer de eerste kampeerkriebels te krijgen. Alvast een tip voor een leuke én gratis toegankelijke kampeerbeurs in januari: de Europese Campingbeurs op 27 januari 2018 bij Karsten Travelstore in Zwaag, Noord-Holland. Ontdek je nieuwe kampeerbestemming en laat je voorlichten over kampeergadgets door experts. Voor de kinderen is ook iets leuks bedacht!

campingbeurs-karsten

Karsten tenten: behind the scenes

Karsten is natuurlijk bekend van de kwalitatieve tenten. Wist je dat ze die in Zwaag maken in hun eigen atelier? Tijdens deze campingbeurs kun je ‘behind the scenes’ kijken hoe een tent eigenlijk gemaakt wordt. Meters doek, serieuze naaimachines en vakmanschap at your service. Leuk om eens te zien, weet ik uit ervaring. Daarnaast zijn er tijdens deze dag verschillende specialisten aanwezig van bv Lowa en outdoorkleding. Handig om je goed voor te laten lichten bij je aankoop.

Alvast een camping kiezen

Tijdens de beurs staan er in de winkel kraampjes waar je kennis kunt maken met de eigenaren of medewerkers van zo’n 50 campings. Dat vind ik altijd leuk, want wie kan je beter iets vertellen over een camping dan de eigenaar zelf? Hier ontdek je charmecampings, boerencampings en kampeerlocaties in eigen land, Frankrijk, maar ook in Zweden, Polen of Tsjechië. Hier zie je een lijst van de exposanten.

Karsten tenten beurs 2018

Maak je eigen Karsten rugzak

De kinderen kunnen gezellig mee, zij mogen samen met de ateliermedewerkers een eigen Karsten rugtas maken van tentdoek. Zelf een printje kiezen, inkleuren en afmaken met stevige hengsels (mag ik ook meedoen denk je?). Ook kunnen ze cupcakes versieren.

Leuk evenement om alvast een klein beetje vooruit te kijken naar de lente en een nieuw kampeerseizoen! De beurs is op 27 januari de hele dag gratis toegankelijk. Je vindt Karsten Travelstore aan De Factorij 9 in Zwaag.

I love kamperen