Karsten Travelstore brand
Brand bij Karsten

Kamperen voor gezinnen en beginners

Brand bij Karsten Tenten: snel weer verder!

Afgelopen weekend brak in het pand van Karsten Tenten in Zwaag een grote brand uit. Al snel zag ik foto’s op social media verschijnen en wat een triest aanblik zeg. Het atelier, waar het team zelf werkt aan hun iconische tenten, de winkel en het magazijn waren niet te redden. Ik heb erg met de medewerkers te doen, want het lijkt me een bevlogen en gepassioneerde groep met een prachtig kampeermerk!

Triest om te zien 🙁 (Bron van de foto: NHD)

Ontwerpen blijven behouden

Al snel kwamen er hoopvolle berichten: Karsten wil zo snel mogelijk weer produceren. De mallen van de tenten lagen gelukkig in een ander pand opgeslagen en door de aanschaf van een digitale snijtafel zijn de ontwerpen in het afgelopen jaar gedigitaliseerd. Dus geen zorgen, uiteindelijk kun je dus weer rustig in een Karsten Tent de vakantie vieren.

logo karsten travelstore

Hoe nu verder

Natuurlijk zijn de winkel en het atelier geheel verloren, evenals tenten van klanten die daar aanwezig waren voor bijvoorbeeld een reparatie. Heel erg zuur, zo vlak voor het nieuwe kampeerseizoen! Er wordt dus nu gezocht naar oplossing om snel weer verder te kunnen. Via de site van Karsten Tenten houden ze hun klanten  op de hoogte.

Meer over de brand lees je hier. 

I love kamperen