karsten kampeerbeurs 2019
Gratis kampeerbeurs bij Karsten

In Noord-Holland

Europese campingbeurs bij Karsten

Zaterdag 30 maart is het weer tijd voor de Europese Campingbeurs in Zwaag! Deze beurs wordt net zoals voorgaande jaren gehouden in de Karsten Travelstore, waar je ook een kijkje kunt nemen in het atelier van Karsten Tenten. Tijdens de campingbeurs maak je kennis met campingeigenaren zodat je je volgende bestemming kunt kiezen. Ook zijn er workshops én kan jouw kind zijn eigen rugzak maken, van echt tentdoek!

karsten kampeerbeurs 2019

Campingbeurs

Ben je op zoek naar rust en ruimte? Of juist meer naar gezelligheid en activiteit? Op de Europese Campingbeurs is er voor elke kampeerder wat wils: Van charmecamping tot kamperen bij de boer en Franse familiecampings tot verrassende stekjes in de ongerepte natuur van Zweden, Italië of Tsjechië. En het leukste is: de toegang is gratis!

Workshops

In de winkel vind je veel informatie over kamperen, buitenkoken en wandelen. Volg een inspiratieworkshop “Kamperen en fotograferen” van Fotoschool Holland, bewonder de nieuwste collecties voortenten van Doréma of laat je rondleiden door het tentatelier van Karsten waar elke tent met zorg en aandacht wordt vervaardigd. Hongerig geworden in de tussentijd? Er wordt live gekookt door Vlammen.

karsten kampeerbeurs 2019

Kinderactiviteiten

Ook voor de kleintjes zijn er leuke dingen: in het atelier liggen alle materialen klaar om een eigen Karsten Rugtas te maken: Kleur de toffe print in en laat ‘m door een van de ateliermedewerkers omtoveren tot een gave rugtas. Ze zijn gemaakt van echt Ten Cate katoen, net als de tenten, en afgewerkt met stevige hengsels die het vak automatisch sluiten zodra de tas gedragen wordt. Is de tas af? Dan kun je je eigen cupcake versieren. En opeten.

De Europese Campingbeurs vindt plaats in en rond de Karsten Travelstore aan De Oude Veiling 56 in Zwaag. Toegang is gratis.

 

I love kamperen