vakantiebeurs daktent
Wil je meer weten over de populaire daktenten?

De Vakantiebeurs is dan jouw place to be.

Stel al je vragen over Daktenten op de Vakantiebeurs

De daktent is bezig met een opkomst en dat is wel logisch: door een daktent kun je met elke gewenste auto overal op je dak kamperen. Ideaal voor microavonturen: je rijdt ergens heen en voilá: het kampeeruitje kan beginnen! Er is zelfs een daktentfestival, waar liefhebbers bijeenkomen. Overweeg je ook een daktent? Dan is het een goed idee om naar de Vakantiebeurs te gaan: daar worden namelijk workshops gegeven en je kunt vragen stellen aan experts. Kan het op jouw auto? Hoe zet je het op? Hoe zwaar zijn ze? Dat kom je daar allemaal te weten! 

vakantiebeurs daktent

De organisator van het daktentfestval geeft tijdens de Vakantiebeurs uitleg over de voordelen van het kamperen in een daktent. Hij heeft verschillende exemplaren mee dus je kunt kijken wat bij jou past. Daarnaast kun je een op zondag 13 januari een presentatie bijwonen in het Europatheater in hal 7.  De presentatie begint om 12.45 uur.

Eerder schreef ik ook over de voordelen en aandachtspunten van daktenten. Heb jij er al eens in geslapen? Dat staat nog op mijn wishlist voor komend jaar!

I love kamperen