Kamperen met kinderen nederland
Camping by night

Kamperen voor gezinnen en beginners

Vakantiebeurs: Camping by night

Vakantiebeurs
Het zijn drukke tijden voor kampeerbedrijven in Nederland. Komende week gaat de Vakantiebeurs van start en de week erna start Caravana. Ik ga beide beurzen bezoeken en ze klinken veelbelovend.

camping by night vakantiebeurs blogDromen van ver
Ik ben gek op de Vakantiebeurs. Eigenlijk heb ik altijd te weinig tijd op zo’n beursdag. Ik vind het heerlijk om te snuffelen bij de verre reizen, Amerika en Australië zijn bij mij favoriet. Ik zou graag nog eens een camperreis van Oost naar West in de Verenigde Staten maken! En een van mijn mooiste kampeerervaringen was slapen onder de sterrenhemel bij Ayers Rock in Australië! Dit wil ik graag nog eens doen. Ik loop daarom graag door deze ‘landenpaviljoens’. Plaatjes kijken, sfeer proeven.

Camping at night vakantiebeurs blog camper

Europa
Maar er staan hier thuis voorlopig nog geen verre reizen op het programma:  ik ga dit jaar naar de Vakantiebeurs om het wat dichter bij huis te zoeken. Ik ben op zoek naar leuke campings en mooie gebieden. We zoeken nog een mooie bestemming voor komende zomer, waarschijnlijk in Frankrijk. Daarnaast wil ik inspiratie op doen om jullie te voorzien van nieuwe informatie! Op de Vakantiebeurs vind je aanbieders uit heel veel landen, er is eigenlijk voor ieder wat wils. In de categorie ‘Kampeer en camping’ zijn er al 789 aanbieders. OMG! Dit zijn campings, touroperators, maar ook campers, caravans, tenten en kampeerartikelen kun je er vinden.

camping by night vakantiebeurs overzicht

Camping by night
Er is een thema paviljoen: ‘Camping by night’. Dat klinkt leuk! In hal 12 is een echte campingsfeer nagebootst. Lichten gedoofd, kampvuurtjes en campingeten. Voor mij betekent camping by night ook ALTIJD struikelen over scheerlijnen die ik even niet zag, dus ik ben benieuwd. Ik laat weten (en zien!) hoe het was!

Gaan jullie ook?

(trouwens, als je vandaag je kaartje nog koopt, betaal je € 12,00. Aan de ‘deur’ is het altijd meer!)

I love kamperen