Win kaarten voor kampeerbeurs Caravana!

...deze actie is inmiddels afgelopen.

Winactie: win kaarten voor Caravana

Midden in de winter alvast genieten van de voorpret: dat kan op Caravana! Elk jaar in januari kun je je kampeerhart ophalen in Leeuwarden. De grote kampeerbeurs Caravana biedt je hallen vol met campings, caravans, campers en toffe accessoires. Dit jaar is de Caravana van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari in WTC Expo Leeuwarden. Wil je ook gaan? Lees even verder want we mogen toegangskaarten weggeven.

Wat is er te zien op Caravana?

Caravana is een heel drukbezochte kampeerbeurs: vorig jaar waren er 45.000 bezoekers. Een van de leukste dingen van deze beurs vind ik dat er echt veel campings aanwezig zijn. Je kunt hier dus goed oriënteren op jouw volgende vakantie. Er zijn natuurlijk veel campings uit verschillende regio’s in Nederland, maar ook veel campingeigenaren uit het buitenland reizen af naar Leeuwarden voor deze beurs. Dus als je nog een plekje zoekt voor komende zomer kun je hier vast iets vinden! Zij hebben allemaal een eigen standje en zo ontmoet je ook leuke eigenaren. Daarnaast kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een nieuwe caravan of camper. Natuurlijk zijn er verschillende merken aanwezig en kun je de nieuwe modellen allemaal bekijken. Vergeet je portemonnee niet: je kunt ook prima shoppen op deze beurs. Kampeeraccessoires all over the place 🙂 Er kan áltijd nog meer mee in de caravan of auto nietwaar?

caravana winactie

Je kunt veel zelf ervaren: ga bijvoorbeeld een proefritje maken met de ANWB Camper van het jaar. Bekijk de bijzondere Lume Traveller of ervaar eens een fietsvouwwagen.

Winactie kaarten Caravana

Van de organisatie mag ik 3 x 2 kaarten weggeven. Wil je meedoen? Laat dan hieronder of op Facebook  een bericht achter met jouw favoriete kampeermiddel. Hoe kampeer jij het liefst? Met een camper, caravan, tent, vouwwagen…of toch nog iets anders? Op maandag 14 januari maak ik de winnaars bekend. Veel succes.

 

9 responses to “Winactie: win kaarten voor Caravana

 1. Wij kamperen met ons gezin graag met de vouwwagen. Aangezien we nog geen flauw idee hebben waar we komende zomer heen willen zou ik graag de kaarten winnen om inspiratie op te doen….

 2. Heerlijk met het gezin op de camping. Ons gezin bestaat uit 6 personen. Wij camperen met de tent. Frankrijk is favoriet.

 3. Wij kamperen al 25 jaar met onze alpen kreuzer in heel Europa. De vouwwagen is na zoveel jaren straks aan vervanging toe. Vorig jaar hebben we een camper gehuurd en zijn we naar de Noordkaap geweest. Ook dat was prachtig. We weten helemaal nog niet wat ons toekomstige kampeermiddel gaat worden. Een bezoek aan de Caravana zou daar zeker bij helpen.

 4. Wij camperen met een tunneltent voor 6 personnen
  Wij zijn toe aan een nieuwe tent onze tent is nu 5 jaar in ons bezit en hebben we 2e hands gekocht nu willen we een modernere tent dus waar kan je beter rondkijken dan op een kampeerbeurs

 5. Wij gaan naar jaren met tent en caravan op vakantiegeweest te zijnnu al weer een aantal jaren met de camper er op uit.

 6. Wij gaan jaren met onze tent voor 8 personen , lekker ruim! Overal in Europa.! Ik ben zeer benieuwd over de nieuwe daktenten!
  Ik vind je blog tof, super veel tips- bedankt! Ik krijg zeker zin in vaker op uit te gaan , zeker in koude, kille januari.

 7. Ons mooiste kampeermiddel is 2 trekkerstentjes in de auto zodat we overal kunnen staan waar we willen, an Noorwegen tot aan Spanje via Italië. Helaas hebben we altijd maar 3 weken dus moet er een keus gemaakt worden qua land, maar de tentjes gaan mee .

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!