Wat een toffe oranje Campooz versie!

Speciaal voor Orange Babies

Oranje vouwwagen van Campooz: speciaal voor Orange Babies!

De tijd dat vouwwagens enigszins stoffige, zware retrotenten waren is echt wel voorbij. Ze worden steeds leuker, stoerder én populairder. Dat komt mede door een aantal nieuwe leuke merken, die met frisse wind door vouwwagenland gingen. Een van die merken is Campooz. Zij maken stoere en heel handige vouwwagens met tot de verbeelding sprekende namen als Fat Freddy, Lazy Jack en Lola. Campooz (overigens een echt Nederlands merk) is maatschappelijk betrokken en maakte een speciale oranje vouwwagen voor een goed doel: Orange Babies!

World Campooz Day

Met deze speciale vouwwagen geven zij het startsein voor een aantal activiteiten waarbij zij geld inzamelen voor Orange Babies. De eerste activiteit wass gelijk een hele leuke: World Campooz Day in Huizen. Er was van alles te doen: opzetinstructies, live muziek, DJ, espresso bar, BBQ, kinderanimatie en meer. Creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan uit Assen heeft een interactieve kindervoorstelling gemaakt. Het gezelschap speelt tijdens de zomer voorstellingen met de oranje vouwwagen als decor.

campooz orange babies
Opvallende vouwwagen speciaal voor Orange Babies

Vouwwagen voor Orange Babies

De speciale vouwwagen is gebaseerd op de Fat Freddy en heeft een opvallend (uiteraard) oranje doek. Vrolijk en nét even anders! Ik vind hem erg leuk en fris! Orange Babies heeft als twee belangrijkste doelen het voorkomen dat zwangere vrouwen het hiv-virus doorgeven aan hun baby’s en mensen helpen die slachtoffer zijn van hiv en aids. ‘Wij dragen Orange Babies al jaren een warm hart toe. Kinderen horen niet geboren te worden met hiv’, aldus Raoul Veldink van Campooz.

Campooz op evenementen

Je komt Campooz tegen op verschillende evenementen, zoals de Kampeer- en Caravanjaarbeurs in Utrecht. Daar laten ze je graag zien waarom dat leuk en handig is, zo’n vouwwagen. Geloof me: hij staat sneller dan je denkt. Meer informatie op www.campooz.com. 

I love kamperen